Virtuaalihevonen | a SIM-game Horse


Takaisin


18.7.2003
Tulin tallille aamupäivällä kahdentoista aikaan ja Taina oli laitumellaan kavereidensa kanssa. Hain Tainan (ensin ei meinannut antaa kiinni, mutta kun tarrasin otsaharjasta kiinni, niin sitten se oli niin nätisti loppuajan) ja vein sen karsinaansa. Ensin en meinannut löytää harjoja, talli on vielä sen verran uusi paikka minulle. Harjatessa Taina oli hyvin kiltti ja mukava. Vain vatsan alta harjatessani se vähän yritti näykkäistä, mutta ei se mitään pahempaa.
Sitten hain varusteet ja lähdimme maastoilemaan lähes kahdeksi tunniksi. Mitään vaativampaa emme tänään harjoitelleet, koska halusin tutustua Tainaan hyvin ennenkuin aloitamme esim. este-ja kouluharjoittelut. (Jos mahdollista, voisin myös kisailla Tainalla?)
Menimme käyntiä suurimman osan ihastellen uipeita metsiä. Eräällä aukealla ainnoin innosta puhkuvan Tainan laukata. Miten ihana laukka sillä olikaan!
Kun tulimme takaisin tallille, vein Tainan karsinaansa ja purin varusteet niin huomasin Tainan olevan hikinen satulan kohdalta. (Oli kuuma päivä). Kastelin pesusienen ja pyyhin selän. Vein Tainan takaisin laitumelle.
Ennenkuin itse lähdin pois, tarkistin, että kaikki tavarat ovat paikoillaan ja lakaisin käytävää.
t. Mia

Mukava kertomus! Taina ei tosiaankaan välillä tykkää, kun vatsan alta harjataan, hyvä kun ei saanut sinua purtua :) Voit toki kisailla Tainalla, voisin vaikka ilmoitella sinua Tainalla kisoihin, vai haluatko itse ilmoittaa itsesi? Ilmoitathan sitten, mihin kisoihin olet ilmoittautunut ja kutsun osoitteen, luokan, päivämäärän jne.

Copyrights
Kaikki materiaali: Maija L. 2003

Kopiointi on ehdottomasti kielletty tekijänoikeuslain nojalla!

1