Reclama din dreapta dispare in cateva secunde...
Aceasta este o concurenta pentru SLUTS WORLD CHAMPIONSHIP

Cristina,

prima romanca acceptata in Campionatul Mondial al Curvelor!Varsta: 23 ani
Zodia: Fecioara (!)
Pozitia preferata: capra
Partenerul preferat: "Unul singur nu ma poate satisface. E nevoie de cel putin doi, cu scule mari si tari..."
Fantezia preferata: "E prea obscena pentru a fi descrisa in cuvinte..."
Cu cati barbati a facut sex pana acum: "Peste 30, cred...Nu tin socoteala..."
Ce crede despre curve: "Sunt femei care isi traiesc viata din plin si stiu sa-si exploateze la maxim sexualitatea. Ce-i rau in asta?"
Despre concursul SWC: "E o competitie incitanta atat pentru mine, dar cred ca si pentru cei care voteaza. Sper sa castig la cel putin o categorie si sa fiu remarcata de cine trebuie..."

Cristina este una dintre multele fete zgubilistice participante la editia 2005 a Campionatului Mondial al Curvelor, pentru care sexul nu mai are secrete. Orgia pe care a facut-o cu cei cinci macaronari te obliga sa faci eforturi mari pentru a nu ejacula rapid in pantaloni, pe monitor sau unde apuci, dupa ce vezi scena. Oare cate romance se pot lauda ca au satisfacut cinci barbati intr-o singura partida de sex? Ei bine, Cristina a facut-o si de aceea candideaza (cu sanse!) la un loc bun in CM al Curvelor 2005. Daca vrei sa traiesti poate cea mai incitanta aventura din viata ta, du-te la www.oocities.com/cmcurve, pe site-ul oficial al SWC Romania, inscrie-te ca jucator si voteaza pentru Cristina! Votul tau conteaza!

povestea Cristinei

poze (cuminti!) cu Cristina

Voteaza pentru Cristina la Campionatul Mondial al Curvelor! Foloseste acest link,, urmeaza instructiunile si traieste o experienta de neuitat!

Counter
1