YT Carunquai


Pohjapiirustukset
Täällä ovat tallin pohjapiirustukset. Jokaisen kuvan alla ovat selitykset. Kaikki ovat Suvin tekemiä, siis © on a'riel.

Ison tallin pohjis näyttääpi tältä... Karsinapaikat lukevat hevosten sivuilla joten en niitä ala tänne kirjoittelemaan. Satulahuoneen kaikki tietysti tietävät ja lämmitetyssä huoneessa voi putsailla vaikka varusteita tai lukea lehtiä joita siellä on läjäpäin. Siis TOSI iso kasa. WC:kin löytyy isosta tallista ja lämmitetyssä huoneessa on jääkaappi josta voi ottaa välipalaa nälän yllättäessä. Huoneessa on myös hoitajien ilmoitustaulu. Käytävällä on naruja joihin hevosen voi laittaa kiinni. Pihapohjiksessa tulee näkymään myös ison tallin valjastuskatos.

Parakki on siis tarkoitettu yksityishevosille. Myös parakissa on oma varustehuone. Parakin käytävällä on kaksi hevosen kiinnityspaikkaa ja ulkona harjauspuomi. Pitkä matka ei ole myös ison tallin katokseen. Pesuboksia parakissa ei ole, juokseva lämmin ja kylmä vesi kumminkin.

Pihatossa on tilaa kahdelle hevoselle. Toisen paikan tällä hetkellä vie shettikseni Molli, mutta toiseen majoitan yksityishevosen. Pihaton etuseinä on auki, mutta tarvittaessa sen saa kiinni. Pihatossa on sisällä erotettuina kaksi puolta johon hevoset saa kiinni esim. ruokinnan ajaksi. Muuten ne tietysti ovat vapaana. Pihatossa asuvan hevosen täytyy olla jotain säänkestävää rotua kuten shettis tai issikka, ja oria en pihattoon majoita Mollin takia. 

Pihapiirustuksessa näkyy melkein kaikki... 
Tummemman ruskea: pihatto
Vaaleampi ruskea: parakki
Punaisella: Iso talli
Sinisellä: uima-altaat, tallin takana hevosten ja toisella puolella ihmisten
Oranssi: Kenttä ja pyöröaitaus
Harmaa: valjastuskatos
Musta: Päärakennus
Tie ylös: Maastoon
Tie vasempaan: pois tallilta

Toivottavasti sait jotain käsitystä tallin ympäristöstä!