Yksityiset hevoset
Nämä paikat on varattu yksityisille hevosille. Alustavasti paikkoja on 5, neljä parakissa ja yksi pihatossa. Jos on tyhjää tilaa, majoitan myös isoon talliin tyhjiin paikkoihin hevosia. 

Tärkeää huomioitavaa:
En halua 'unohdettuja' hevosia - omistajan on kirjoitettava hevosensa päiväkirjaan tai mailattava minulle jotain hevosen asioita vähintään kerran kuukaudessa, muuten seuraa HÄÄTÖ! Tämä on ns. virtuaalinen tallivuokran maksu. Jos joskus kuitenkin estyt, ilmoita siitä minulle niin en turhaan häädä hevostasi ulos.

YKSITYISHEVOSEN HOITAJAKSI PÄÄSEE MAILAAMALLA HEVOSEN OMISTAJALLE!

Hevoseni yksityiseksi?
Kun tuot hevosesi minulle yksityiseksi, sinun pitäisi mailata minulle seuraavat asiat:
Hevosesi nimi, sivun osoite, oma nimesi, oma s-postiososi, minne haluat hevosesi majoittuvan (iso talli, parakki, pihatto), onko hevosesi tamma, ori vai ruuna, täysi- vai puolihoito ja haluatko sille hoitajan, jotain pientä huomioitavaa esim. tarhauksesta .
Esim. FN's Lady Indira,
http://oocities.com/gigypaivis/inkku.htm, Suvi, ronweasley@luukku.com, parakki, tamma, täysihoito, haluan hoitajan. 

Täysihoito vai puolihoito?
Täysihoito on nimensä mukaisesti täydellinen hoito. Hevosesi ruokitaan ja sen karsina siivotaan tallin puolesta. Se myös tarhataan ja liikutetaan jos et itse ehdi. Täysihoidossa pestään myös hevosesi varusteet. Täysihoito maksaa 210 v€/kk.
Puolihoidossa hevosesi ruokitaan aamuisin, mutta iltaisin se on tehtävä itse. Siivoat myös karsinan ja liikutat hevosen itse. Se tarhataan tallin puolesta ja muutkin tehdään tarvittaessa, kuitenkin vain 1 kerran/vko. Varusteet sinun on pestävä itse. Puolihoito maksaa 105 v€/kk.
Poikkeuksena erikoisruokavaliot, joita talli ei hoida.

Yksityisenä seuraavat hevoset: 
Otetaan hoitaja=*, ei oteta= -

Paikan nro

Hevonen

Sukupuoli ja rotu

Omistaja

Karsinapaikka

Täysi/puolihoito Otetaanko hoitaja?

1

*varattu*          
2 *varattu*          
3            
4            
5            
(6)