Välkommen till mina sidor. Jag heter Lisa och jag är en liten söt kattflicka och mattes och husses lilla älskling. Jag flyttade in här sommaren 2003. Förut bodde jag på ett katthem. Det heter Spinnhuset. Där hette jag Hermonie, men sedan kom min matte och husse dit och adopterade mej. Matte tyckte att jag skulle ha ett annat namn. En katt ska ha ett namn med S i, så hon frågade mej om jag ville heta Lisa. Det tyckte jag var ett fint namn, så nu heter jag det. Jag måste ju ha ett fint namn, när jag är så söt. (Matte säger att jag är jättesöt)
Innan jag flyttade hit så bodde det en annan katt här. Han hette Nisse, men han är på andra sidan regnbågen nu. Han blev så sjuk så han måste gå över regnbågen. Matte och husse blev jätteledsna och ville ha en ny katt. Eftersom dom hade hört talas om Spinnhuset så åkte dom dit och tittade på katter. Det fanns flera katter som ville bli adopterade, men jag charmade till dom så att dom ville ha mej. Så nu bor jag här och trivs jättebra. Dagarna går åt till lek och bus. På förmiddagarna brukar jag hjälpa matte litet med hushållet. Jag kan bädda, diska å städa men jag har sagt till matte att jag ska aldrig lära mej dammsuga. Jag hatar dammsugarn. Usch! På eftermiddagarna brukar jag sova litet, och sen är jag pigg och kan busa igen. Jag har en massa kul leksaker, men den skojigaste är en liten boll som jag brukar spela med.


På vilken veckodag förddes du?

Jag har lärt mig spå i kristallkula. Klicka på bilden så får du veta litet om din framtid.

Gamla gä:stboken

Jag blev den 10 000:de besökaren hos Gizzmo och fick det här fina priset av honom.

Kattsajternas Kattring - Hittar tyvärr inte bilden - Klicka här för att gå till ringens hemsida Kattsajternas Kattring Föregående sajt Slumpad sajt Medlemslista Nästa sajt iRing webbring Kattsajternas Kattring

HuskattRingen

En iRing webbring.

Slump

Lista

Nästa


1