Etusivu   »  Hevoset  »  Kasvatus  » copyright »  E-mail  »  Vieraskirja

   »»  T E R V E T U L O A
Mwahahaa. Olet sattunut eksymään Gwydr Studiin,
virtuaaliseen Welsh A -ponisiittolaan. Oona ja Maria, entisen Nefertidin omistajat, perustivat Gwydr Studin Oonan toiveesta. Maria ei olisi jaksanut Nefertidia enää pitää pystyssä ja Oona tahtoi kasvattaa Welshejä. Yhteisestä ajatuksesta syntyi sitten Gwydr Stud. Gwydr on welshiä ja tarkoittaa lasia. :)
Welsh Mountain -poneja siis kasvatetaan, ja mahdollisimman hyvärakenteisia ja -luonteisia poneja on tarkoitus jalostaa. Poneja ei ole tarkoitusta hankkia kolmeakymmentä, vaan sopiva määrä, että niitä jaksaa mukavasti kilpailuttaa ja huolehtia jokaisesta ponista ihan kunnolla.
Tallilla syntyvät varsat nimetään welshinkielisesti. Jokaisen ponin nimen alussa on tallin nimi Gwydr, jolloin se toimii kasvattajanimenä. Tilausvarsoja saa tottakai tilata, ja poneillamme astuttaa omia poneja ja toisinpäin, kunhan siitä vaan sähköpostitse sovitaan. Vieraskirjassa olevia astutuspyyntöjä ei huomioida ollenkaan.
Poneille ei oteta hoitajia, vain yksinkertaisesti siitä syystä, ettei niitä kuitenkaan hoideta kuin muutama viikko, korkeintaan kuukausi ja sitten poni jääkin unohduksiin. Hoitoponia on siis aivan turha kysellä, vaikka tuntisi itsensä kuinka eteväksi hoitajaksi, sillä muutaman vuoden virtuaalihevoskokemuksella tiedämme molemmat sanoa ettei se systeemi kannata.
Kisoja Gwydr Studissa ei juurikaan järjestetä. Jos niitä joskus tulee, ne on luultavasti järjestetty yhdessä esimerkiksi yhteistyötallimme
Rosheenin kanssa. Kilpailuista ym. tapahtumista voi tarkastella lisätietoja 'toiminta'-sivulta.

Maria, Oona ja kauramopot ~

»»  M U U T A

sivuilla vierailee henkilö(ä).
Sivut on suunniteltu  resoluutiolle 1024 x 768, muilla resoilla toimivuutta ei ole testattu. IE 6, väreinä True Color.

tekijänoikeus ja virtuaalitallit

Free Web Counters

tekstit © Maria & Oona, 2004, lue myös copyright sivu.

1