28.10.-04 klo 20.50

Kuten ehkä tiedätte, jo jonkin aikaa sitten kirjoitin täällä, että Hallucinationin taru alkaa olla lopussa. Nyt on viimein koittanut se hetki, jolloin lausutaan jäähyväiset Hallucinationille, samoin kuin shetlanninponikasvatukselle minun osaltani. :(

Olin jo jonkin aikaa harkinnut tätä mahdollisuutta, sillä minusta tuntui, että shetlanninponien kasvatus ei enää ollut minun juttuni, vaikka ponilaumaani niin rakastinkin. Tallia ei ollut järkeä pitää pystyssä väkisin, kun samalla tuntui kokoajan siltä, että veri vetää nyt muualle, ja uusien haasteiden eteen. Niinpä vaikea päätös kypsyi tähän muotoonsa... Minun on vaikea itse uskoa, että olen kirjoittamassa hyvästejä Hallucinationille!

Jottei tämä nyt sentään menisi pelkäksi syiden selittelyksi ja lopettamisen vaikeuden valittamiseksi, mennään "asiaan". Eli, ponieni ja hevosteni kohtalot ovat seuraavat:

She-o. Deling Alexander - myyty avnerille
She-o. Heaven's Overshadowed - myyty Jevelyh'lle
She-o. Silver Wizard - myyty RT Menninkäiseen viettämään eläkepäiviään
She-o. H.C. Musta Tulikärpänen - Jää minulle
She-o. Horizon's Beetlejuice - annetaan vuokralle / myydään
She-o. Rimmi's Macig Melody Boy - myyty Hackamoreen
She-t. H.C. Sweet Red Cherry - jää minulle
She-t. H.C. Sour Green Apple - jää minulle
She-t. Ajannon Pomppiva Kummitus - vuokralla Zodilla
She-t. Adwilden Medeina - vuokralla Apilja Vaniljassa
She-t. Moonyn Estrella - myyty Hackamoreen
FWB-o. H.C. Trickster - jää minulle
Gr-t. Dollarin Jäätävä - jää minulle
Gr-o. Dollarin Katala Varas - jää minulle

Pilvilaitumilla laukkaavat:

Sh-t. Tuulikki
She-t. Rose
She-t. Kata's Crystal
She-o. Rt's Flying Casino

Hallucination oli toiminnassa yhteensä kaksi vuotta, tuona aikana se toimi neljässä eri osoitteessa ja kolmella eri nimellä. Olemassa olonsa aikana se koki monia muutoksia niin ulkoasussa, hevosissa, kuin monessa muussakin asiassa. Tämä talli oli ensimmäinen pitkäaikaisempi tallini, olin aina niin ylpeä, kun saatoin sanoa sen olleen toiminnassa jo vuodesta 2002 (tätä ennen minulla oli vain yksi talli, joka oli pystyssä noin 2-3 kk...). Mitä nyt sitten? En lopeta virtuaalitalleiluani tähän, en suinkaan, nyt vain puhaltavat uudet tuulet. Uusi tallini kasvattaa gotlannin russeja. Kaikki te, jotka olette tänne Hallucinationin muistosivulle päätyneet, olette tervetulleita vierailemaan Bergvallensissa.

terveisin Rinkeli, rinkelipossu@hotmail.com
1