Är du i behov av yrkeskunnig hjälp billigt och med kvalitet för allt som rör ditt hem,trädgård, bygg mm? Testa då detta! De kan allt!
Klicka här
Spådomar, New age, Det ockulta, Att spå i vanliga kort, tarot mm
Allt du vill och behöver veta om..
Tredje gradens
"Ljusbärare"
Hej, jag är Heidi och är 33 år, bor i utkanten av Vårgårda med min man och mina söner. Jag har i ca 17 år jobbat med frågor inom det paranormala och det oförklarliga. Jag är mest känd för min medialitet samt kanaliseringar och kortläggningar för människor som behöver råd eller bara vill veta mera. Det jag gör är att hjälpa människor med störande energier runt sej, eller genom andekontakt med andar som inte finner ro och tar reda på varför dom stör omgivningen. Skapa en andlig kontakt medialt samt lägga kort antingen vanliga eller tarotkort. En andlig kontakt med guiderna du själv  har och låter dem ge mej informaton om vad dom vill eller om din framtid. Guiderna kan vara avlidna släktingar som vill ge budskap eller någon ditsänd som finns där för att skydda dej. Detta brukar ta en och en halv timma ungefär och sen gör jag även horoskop för dem som önskar detta! Så har du svårt lösa en situation eller bara vill veta mer, få andlig kontakt så hjälper jag dej! Du är välkommen att skriva till mig. Jag har tyvärr slutat med spålinjer via telefon och arbetar numera endast privat och på distans.
Jag har tystnadsplikt och är seriös! Söker ni bara information om nedanstående ämnen så hör av er så hjälper jag er med detta. Jag tar även emot info som ni har erfarit!


Att spå i vanliga kort, tarot, läggningar samt tydning

Att spå i sagakort, runor

Att spå i hand - att tyda linjerna och bergen

Pendeln - olika funktioner

Astrologi, horoskop

Healing med kristaller och energistenar

Kiromanti - läsa fingrars och naglars form och utseende

Spöken, andar och gengångare, finns dom?

Ufon finns dom?

Aura- färger som berättar hur du mår och hur du är som person

Drömtydning - sanndrömmar eller ätit sent kvällen innan?

Quijabrädor och anden i glasetråd

Spontan självförbränning - människor sägs börja brinna inifrån

Anderöster via radiovågor

Älvor - finns dom?

Kontakt med döda, seanser och liknande

Kristallstenar och andra stenar - vad betyder dom?

Stenar för ditt stjärntecken - vilken är din?

Aura-Soma - färger som fattas i din aura
Knackningar - gengångare - sjätte sinnet - klärvoijance - healing - hypnoser - sömn och meditation - avslappningsövningar - energitester - skyddsänglar - nära dödenupplevelser - reinkarnation - skendöd - astral energi - ut ur kroppen upplevelser etc etc
Låt inte en mörk budskap från spådom få grepp om dej, se istället till dina möjligheter och vägval i livet, du kan själv påverka dina vägval! Se det positiva i saker och gör det bästa av ditt eget liv. Problem går att lösa med styrka!
Eposta mej här!
Jag tar även emot hembesök!
Tack för att ni tog er tid att titta på min sida!
Senast uppdaterad 050915 pga sidfel
Räknaren vill inte heller fungera men torde ligga på 6400 ca
1