Only norwegian, sorry, I'm going to translate (mabye...) If you really want me to translate, mail me.
Historien om hvordan Classy Cat ble til.

Jeg hadde likt manga i et par år allerede, yndlings serien var Sailor Moon. Jeg hadde holdt på å lage tegneserier kjempe lenge, om Powerpuff Girls, som går på cartoon network. Jeg digga det før! Men når det begynte å bli litt kjipt, så fikk venninnene mine meg hekta på den dramatiske TV-serien E-R, eller akutten. Det var venninna mi Tove, (Twissie) som ga meg ideen til å lage en akutten tegneserie!!! Den handlet altså om meg og Tove som skulle arbeide der, og masse rart skjedde.

Mens jeg holdt på med den, tenkte jeg at det hadde vært litt kult å bli en tegneserie tegner, men da måtte jeg jo ha min egen tegneserie! Så tenkte jeg ikke så mye mer på det.

Men senere, når jeg ble litt lei akutten også, satt jeg meg ned for å finne på en egen tegneserie figur! Jeg tegnet en jente med langt lyst hår ned til hoftene, og pannelugg. Men handlingen? Kjipt, finner ikke på noe! Så ringte venninna mi og lurte på om jeg ville komme opp til henne en tur. Siden hjernen min var helt tom for ideer, (sånn som i matte timen) tok jeg meg likegodt en tur. Når jeg kom til henne begynte jeg å tegne der, og plutselig, bare tegnet jeg Classy Cat. Jeg tenkte ikke over det, men der var den, på arket rett foran meg. Det var bare noen stygge skisser, så jeg tenkte ikke noe mer på det. Men senere fant jeg ut at jeg skulle være hovedpersonen, i stedet for den jenta med pannelugg og langt hår.

Men når jeg kom hjem, Tegnet jeg Classy Cat, Hivi og Twissie! Classy Cat skulle egentlig hete Classy, Hivi skulle hete Dora, og Twissie skulle hete Silver.

Jeg tok med tegningen på skolen neste dag. Reaksjonen til Hilde (Hivi) var: ÆSJ, hva er det??? Og rett etter på lurte hun på om hun kunne være hunden, eller Hivi, som den senere ble navngitt. Tove ville være kaninen, (Twissie) og det passer jo bra for hun har jo en Kanin.
Det skulle egentlig bare være 3, men venninna mi Grethe ville også være med. Hun har en liten søt fugl som heter Fuggern, (originalt) så det var derfor hun ble Falcon.
Jeg hadde bestemt meg for at det bare skulle være fire, men så lurte Bente (Bibi) på om jeg kunne tegne henne. Grethe kom med et forsalg at jeg kunne tegne en gepard. Jeg gjorde det, og syntes den ble døds bra, men jeg ga tegningen til Bente. Sånn ble Classy Cat og alle de andre figurene til. Men hvordan ble navnene til?

Classy Cat: For lenge siden, når jeg likte Pokémon, (du grusomme skjebne) var det en i Team Rocket som het Cassidy. Jeg syntes det navnet var drit kult, men jeg trodde hun het Classidy… Derfor forkorta jeg det ned til Classy, og brukte det i akutten tegneserien min. Det navnet ble med over i Classy Cat tegneserien min, så la jeg bare til Cat, slik at det ble Classy Cat.

Twissie: Når Tove pleide å chatte før, kalte hun seg Twiss. Men det var så mage som trodde hun var en gutt, derfor la hun til ie, slik at det ble Twissie. Det het hun i Akutten tegneserien min, så det navnet ble også over med i Classy Cat.

Hivi: Simpelt. Jeg fant ikke på noe kallnavn til Hilde, så jeg spurte hva kallenavnet til Hilde var, og det var Hivi. Senere fant jeg ut at hun skrev der som Hivvy eller noe sånt da… Så siden hun egentlig skulle hete Dora, ble heller hunden hennes hetende det.

Falcon: Det var kalle navnet til Grethe i en X-men historie hun laget, der hvor hun tok med blant annet meg og Tove. Det var faktisk hennes ide at jeg skulle ha elektrisk kraft, for hver dag når jeg kommer til skolen, (om vinteren) er håret mitt (eller hele meg) elektrisk, så alle som kom ner meg fikk støt.

Bibi: Det fant jeg på selv, og senere fant Tove ut at det betydde slem, eller ond på ett eller annet språk. Og det passer jo ganske bra! (les tegneserien for å finne det ut)

Jack: Jepp, det ligger en liten historie bak dette navnet også. I akutten tegneserien min hadde Twissie en kjæreste, så tenkte jeg at Classy også kunne ha en! Jack var altså en student på akutten, som Classy ble forelska i med første blikk. Han har ikke skifta utsende, som de andre har. Classy hadde nesten samme hårstil, men hun hadde halvveis pannelugg. Twissie hadde langt svart år. 

Handlingen: Jeg visste allerede at det skulle være en super heltinne historie. Det første jeg tenkte var at Twissie (eller Siver som hun da het) skulle være en jente som var skikkelig usosial i klassen sin ,og alle mobbet henne fordi at hun hadde gule øyne. Men når hun finner ut at hun har evnen til å transformere seg til superheltinnen Silver, blir hun skikkelig populær fordi at hun har samme øyen farge som henne.
Men senere bestemte jeg meg for at hun skulle hå blå øyne, sånn som hun har i virkeligheten. Alle vennene mine har blå øyne, hvis du lurer på hvorfor alle i tegneserien min har blå øyne.

Handlingen om hvordan den 14 år gamle jenta fra byen Waki (Waki tok jeg fra byen i Poémon gold, Wakaba.) ble super heltinnen Classy Cat, kom helt av seg selv. Jeg bare begynte å tegne uten å planlegge noe særlig.
Den første tegningen av Classy Cat og de andre. Trykk på bildet for å se det i full vesjon.
Den er kjempe stygg da...
Sånn ser de ut nå.
1