Beneden
Twee zitkamers, een eetkamer, een spelletjeskamer, een centrale hal, keuken, bijkeuken, toilet, garderobe, 4 kelders. 

Sfeervol antiek ingerichte ruime salon met grote 18e eeuwse open haard. Televisie met satelliet ontvanger (alle Nederlandse kanalen), dvd speler en videorecorder. Ziet u de Loire op de foto rechts? Toegang tot het bordes door dubbele deuren. De kamer geeft via een butlerkamertje toegang tot de keuken.


Tweede, wat formeler ingerichte salon. Verlicht door een imposante 18e-eeuwse Venetiaanse St. Louis luchter. Prachtige schilderijen. Franse televisie. Goede stereo installatie met cd. Ook hier openslaande deuren naar het terras.


Grote 18e eeuwse schouw.


Heel apart is de eetkamer. Die is namelijk volledig ovaal. Samen met het blokgelegde parket met het ingelegde wapen van de eerste eigenaar geeft dat een heel gezelige sfeer. De ronde tafel kan worden uitgeschoven van 6 naar 14 personen. Zilveren bestek, klassieke serviezen en 5 pits kandelaren voor optimaal tafelplezier.


Ontbijten met uitzicht op de Loire. Toegang tot het bordes en de bordestrap naar de Oostelijke klassiek aangelegde Franse tuin.


De voormalige bibliotheek, geschikt als eetkamer voor vier personen. Ook wordt de kamer veel gebruikt om spelletjes te doen. PC met internet is op aanvraag beschikbaar.


Een grote keuken, met 5 pits gasfornuis met grote oven. Daarnaast magnetron / heteluchtoven, afwasmachine, koelkast met diepvriesdeel. In de bijkeuken een wasmachine en een droger. In de keuken vertrekt een separaat (dienstmeiden-) trappenstelsel naar een strijk- en linnenkamer op de eerste verdieping. Vanuit de bijkeuken toegang tot een binnenplaats richting caves, poorten en zwembad.


Een indrukwekkende centrale hal met antieke tapijten, 17-eeuwse console en spiegelpartij. Toegang tot alle kamers op tuinniveau. Imposante brede bordestrap naar hoofdingang op straatniveau en hogere verdiepingen.

Opgezette 19e-eeuwse tijger


In de centrale hal ook een garderobe met toilet.

Via de bijkeuken komt men in uitgestrekte kelders. Een atoomoorlogkelder, twee wijnkelders, een stookkelder. De centrale keldergang wordt gebruikt om te tafeltennissen of het voetbalspel te spelen.1