Eerste Verdieping
Drie slaapkamers, twee badkamers, een butlerkamer, apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie zeer grote slaapkamers. Door de 3 meter hoge vensters is er een prachtige lichtinval. Alle drie kamers hebben een fantastisch uitzicht op De Loire en s'nachts op het sfeervol verlichte Blois.


De westelijke roze slaapkamer. Sfeervol geheel van antieke kaptafel,schilderijen, antieke wandspiegel, een zitje, en twee zachte comfortabele bedden. Eigen toegang tot de blauwe badkamer.


Het uitzicht uit het linkerraam in de roze kamer:


De zeer grote blauwe middenkamer. Door de halfronde vorm een panoramaal uitzicht over de Loire en de omgeving. Mooie marmeren schouw. Gezellige gordijnen. Twee losse bedden. Er is een deur naar de kamer ernaast, wat bij kleine knderen heel handig kan zijn.


De oostelijke lichtblauwe slaapkamer, met een eigen verbinding naar de roze badkamer. Deze kamer heeft prachtig antiek meubilair waaronder een enkel "lit bateau". Marmer geschilderde houten schouwpartij. Met het brede dubbelbed erbij kunnen hier 3 personen slapen.


Op deze verdieping bevinden zich twee zeer grote moderne badkamers. De blauwe badkamer heeft dubbele wastafels, bidet, diep bad, douche en toilet.


Een roze badkamer met dubbele wastafels, bidet, douche en bad.

Naast deze badkamers is er een separaat toilet in de gang.

Vanaf de gang is er een deur naar een tweede trappenstelsel voor het personeel. Daar is ook een strijkkamer waar de kok of butler eventueel kan slapen. Uw privacy wordt gewaarborgd de dienstmeidentrap ook toegang biedt tot de keuken en de achterdeur.

1