at: 

VERKOOP VAN HET CHATEAU:

IN VERBAND MET BEEINDIGING VAN VERHUUR TE KOOP: VRAAGRPIJS 720.000 EURO NETTO VOOR DE EIGENAAR, ECXLUSIEF 3% MAKELAARSKOSTEN

"RECENSIES VAN HUURDERS:
Ondanks dat het in de stad ligt ligt het redelijk geisoleerd en hebben we weinig gemerkt van buren e.d. Ook het zwembad en het terras geeft voldoende privacy..."
"Alles is perfect bevallen. Het chateau is mooier dan we verwacht hadden. Meestal laten verhuurders op de foto's alleen de mooie kanten zien. Hier was dat anders. Alles zag er heel goed uit..."
"Ik kom nogal eens in dit soort locaties, maar heb weinig gezien dat er zo goed uitzag voor die prijs. Als je het per persoon omrekent kost het eigenlijk heel weinig."
Dhr. M. Fransen, Heemstede.

"Hoi Jos, Voor wat betreft het chateau dat ik je aan kan bevelen. Het ligt in Blois, zo een 175 km ten zuiden van Parijs op de rand van een kalkrichel. Je kijkt vanuit het chateau over de bossen en de loire uit. Werkelijk een sensationeel uitzicht. Blois is een heel oud plaatsje, met kronkelstraatjes, trapjes, enz. Ook is er een koninklijk paleis te bezichtigen in het centrum. Vanuit het Chateau ben je in 5 minuten over de loire en midden in de bossen. Ook fantastisch om te fietsen daar! Veel bossen dus en veel kastelen, Chambord, Beauregard, enz enz. In de tuinen vanzelfsprekend majestueuze bomen. ( in de tuin van "ons" chateau een cypres van bijna 200 jaar. Een heeeeel aparte lading heeft die.)
Je huurt het gehele chateau en je hebt veel privacy. Er zijn 7 slaapkamers, waarin 16 slaapplaatsen en 4 badkamers. Verder een tv-salon, een centrale ronde salon met toegang tot bordes en tuin, een keuken natuurlijk, nog een salon, een jachtkamer, een grote hal, dienstvertrekken, enz. De tuin is gelegen tussen twee middeleeuwse muren. Parkeergelegenheid voor 5 auto's en tig fietsen binnen de poort. Ook nog een privé-zwembad met tegenstroom. Allemaal heel relaxt en luxe dus. Wij hebben er een week gewoond en vonden het huis een heel prettige sfeer hebben. Het is voornamelijk ingericht met antiek en heeft veel sfeer. Mooie kleuren, goed gevoel was het."
Wim van den Berg, Weert.

 

    1