In de tuin:
Een zwembad, vier terrassen, een cave met zitje, een vaste barbecue,vijf parkeerplaatsen binnen de muren.
In de tuin een spectaculair uitzicht op het rivierdal. De tuin is fraai aangelegd met bloemenperken, bosschages, heel veel rozenstruiken en diverse terrassen en zitplekjes.

Er is een verwarmbaar zwembad met een romaanse trap aangelegd. Dankzij een krachtige tegenstroominstallatie kun je zwemmen zolang je wilt.Een electrisch bedienbaar beschermdek houdt de warmte vast. Het dek is tevens een adequate bescherming voor kleuters. Als ze in het zwembad vallen, blijven ze op het dek liggen. Voldoet dan ook aan de strenge Franse normen voor kinderbeveiliging.

Bij het zwembad een ruim zonneterras. Naast dit terras staat een vaste grote stenen barbeque. Een eettafel biedt plaats aan 8 personen. Een tweede eettafel is beschikbaar voor 6 personen.

Naast het zwembad een lig-en speelgazon.

Boven aan de bordestrap bevindt zich het ruime bordes. Heerlijk om even koffie te drinken of met een paar mensen te ontbijten. Op het bordes voelt men zich echt kasteelheer.


Aan de voorzijde onder de oude ceder is een groot rond houten terras aangelegd. Een marmeren tafel met bronzen voet biedt ruimte aan 6 personen. Het uitzicht over de Loire in de schaduw van de boom is hier heerlijk. Een ideale plek om uitgebreid te lunchen.


Het perceel is grotendeels omheind door hoge stadsmuren die in het jaar 1525 door de Italiaanse familie De Medicis werden opgetrokken om de bestaande verdedingsmuren van de stad verder uit te breiden. In deze muren zitten drie gewelfde caves. In een diepe, eertijds bewoonde cave bij het zwembad is het bij warm weer heerlijk borrelen op een bankje met uitzicht op het zwembad. In de cave staat een koelkast om de lokale wite wijnen koel te houden.


De officiele voordeur is aan de achterzijde van het pand op een tussenverdieping. Die deur bereikt men via een poort over een bruggetje. Onder het bruggetje is een Italiaans aandoende binnenplaats. Heerlijke plek als het echt te heet is om ergens te zitten.


Met de auto krijgt men toegang via een electrisch bedienbare poort. In de garage is ruim plaats voor 2 auto's. Verder is er binnen de muren ruimte voor nog 3 tot 4 auto's


1