Etusivulle » Hevoset » Kilpailut » Kasvatus » Vieraskirja » Sähköposti

Huom! Se historia oli lyhyt,mutta tulipahan kokeiltua sitä tallin pitämistäkin. Aika vaan ei tunnu riittävän. Hevosien nimien perässä lukee niiden kohtalo, toivottavasti myytävänä olevat saavat hyvän ja pitkäaikaisen kodin.

Tervetuloa


Olet saapunut pienoiseen virtuaalitalliini Tuulenpesään, jossa asustaa kaikki omat hevoseni. Talli on täysin virtuaalinen eli kaikki on täysin mielikuvituksen tuotetta. Talli perustettiin helmikuussa 2004, jolloin nimenä toimi Hevostila Horton. Lopulta kuitenkin päädyttiin Tuuleenpesään.

Pyrimme järjestelemään kilpailuja mahdollisimman usein, sekä jaoksien alaisia että ihan "tavallisia" kilpailuja. Tulleet ja menneet kilpailut voi kääydä katsomassa kilpailut- linkistä.

Myös pienimuotoista saddlebredien ja puoliveristen kasvatusta.
Kasvatus perustuu periaatteessa vain omiin tarpeisiin ja mahdollisiin tilausvarsoihin, joihin tallin hevoset ovat käytössä, jos kiinnostusta löytyy. Tuulenpesästä löytyy niin koulu-, este-, valjakko- kuin westernpainotteisia hevosia

Olemme Hubertus Ridersin jäsentalli, eli jokainen tallin työntekijä tulee kuulumaan kyseiseen seuraan. Seuran sivut löydät täältä.

Teidät tervetulleeksi toivottaa
hörinä (HuRi, KL-626)

kuva © Brook Stone Farms, muu materiaali © hörinä, ellei toisin mainita. Kuviin pyydetty luvat ja saatu.

1