- Viimeisin päivitys: 10.1.2009 -

Pelaaja: Himwath
Fanituotos:: Kyllä kiitos
Pelipaikka:

_______________________________________________

Nimi: Alagos
Nimestä kunnia Tolkienille, sillä alagos on sindaria ja tarkoittaa myrskyä.

Lempinimi - kaikki variaatiot Alagosista
Rotu - Naga
Ammatti - Seppä (aseet, korut, käyttöesineet; erikoistunut taikaesineisiin)
Ikä - 58 vuotta (ihmisiässä noin 21)

Sukupuoli - Mies
Mitat - noin 175 cm + häntäosa, mutta kukaan ei ole koskaan punninnut häntä.
Syntymäpäivä - 15. kesäkuuta
Asuinpaikka - Eteläisissä pikkukylässä. Kylässä asuu enimmäkseen nagoja, mutta on siellä muitakin rotuja. Varsinkin matkalaiset, sekä pohjoisesta että Laguunilta, viivähtävät kylässä mielellään. Tällä hetkellä Alagos kyllä on itse lähtenyt kylästä kulkemaan kohti pohjoista saadakseen hieman elämänkokemusta ja oppiakseen lisää Lyrathista.

Ase - pitkä veitsi ja hieman viuhkaa muistuttava metallinen heittoase. Kumpikaan niistä ei ole maaginen. Käyttää aseita hyvin harvoin.
Elementti - Usva
Taikuusaste - 6
Magiaa-
Alagosin taikuus on melkein kokonaan rinnastettu nuorukaisen työhön. Hän voi takoa maagisia esineitä. Kuten kaikki muutkin nagat hänkin pystyy käyttämään jonkin verran magiaansa parantamiseen, esimerkiksi myrkytyksien hoitoon. Hän voi myös hieman erikoisen elementtinsä ansiosta nostattaa sumun.

Perhe -
isä (Istros) on yhden tulivuorta ympäröivissä metsissä asuvan nagaheimon johtaja, äiti (Gena) puolestaan tämän miehen puoliso. Alagosilla on myös kaksi sisarusta, jotka myöskin asuvat edelleen eteläisessä metsässä. Alagos on perheen vanhin, ja hän pitää perheestään ja koko heimosta kovasti, mutta ei tahtoisi astua isänsä tilalle kun tästä aika jättää. Perhe ymmärtää sen ja antaa nuorukaiselle tilaa. Aina kohdatessaan he ovat läheisiä, mutta Alagos elää enimmäkseen omissa oloissaan. Sisaruksista toinen on parantaja ja toinen räätäli.

Luonne -
Alagos on harvasanainen, mutta kierreltyään Lyrathissa, hän on alkanut päästä irti ujoudestaan. Hän jää helposti omiin maailmoihinsa ja on tavattoman sinisilmäinen. Nuorukainen on ahkera ja tunnollinen, ja hän arvostaa ystäviään kovasti. Hän myös arvostaa vanhoja tapoja. Alagos on myöskin hyvin kiinnostunut tarinoista ja kuuntelee niitä mielellään. Huolimatta hentoisesta olemuksestaa, Alagos on hyvä työssään. Hän oikeistaan on seppänä vähän niin kuin kääpiötkin, jotka arvostavat jokaista työtään ja ovat erittäin vaativia itseään kohtaan. Naganuorukainen nolostuu helposti ja tulee melko herkästi surulliseksi.

Alagos on avoin muita olentoja kohtaan, mutta pelkää jostakin syystä koiria ja koiraeläimiä.
Hän pitää kaikesta työhönsä liittyvästä ja varsinkin lukemisesta. Nagojen kielitaitojen ansiosta Alagosille on helppoa lukea monenlaista kirjallisuutta. Hän pitää opiskelusta noin muutenkin ja helpoin tapa tutustua häneen on opettaa nuorukaiselle jotakin. Hän pitää myös iloisista ihmisistä, söpöistä otuksista, hunajasta, saduista, taikuudesta, kirpeistä makeisista, perhosista ja kissoista. Umm... juu, hän on kaikin puolin hiljaisuudestaan huolimatta hyvin elämänmyönteinen otus.

Tosin on niitäkin asioita, joista hän ei pidä. Kuten loukkaukset, ennakkoluulot, kellopelit, kirkot ja piiput. Alagos on jääräpäinen kun asia koskee hänen työtään: hän ei suostu tekemään jollekin jotakin esinettä, joka ei missään tapauksessa sovi asiakkaalle. Työn ulkopuolella Alagos on yleensä aika suostuvainen.

Menneisyys -
Alagos on syntynyt Lyrathissa, eteläisissä metsissä. Hän on aina elänyt melko suojatussa ympäristössä, jonka takia poika on ehkä hieman liian sinisilmäinen Lyrathin muuten kieroutuneeseen maailmaan. Häntä kasvatettiin soturiksi, mutta huomattiin jo melko varhain, että pojan sisko oli paljon parempi siihen hommaan kuin hiljainen ja hyvätahtoinen Alagos. Niinpä poika sai rauhassa valita ammattinsa. Alagosin ollessa kaksissakymmenissä, hän lähti kotoaan hieman tutkiskelemaan Lyrathia.

Sen jälkeen nuorukainen on kiertänyt lähinnä saaren eteläosissa, sillä hän hieman vierastaa kylmää Pohjoista. Nuoren ikänsä tähden hänen elämässään ei ole vielä ehtinyt tapahtua mitään merkittävää. Hän tietää kyllä puhdistajista, mutta ei osaa suhtautua heihin mitenkään, kun ei ole koskaan varsinaisesti joutunut heidän kanssaan nenätysten.

Ulkonäkö -
Kroppa: Alagos on hento sepäksi ja melko pienikokoinen nagaksikin. Hänellä on vaalea iho, joka kuitenkin päivettyy helposti. Nuorukaisen häntäpää on myrkynvihreä ja levysuomut punertavan harmaat. Kesäisin nenän päällä saattaa olla jokunen pisama.

Hiukset: Häntäpäästä huolimmatta Alagosin hiukset ovat kirkkaan punaiset ja pörröiset. Molempien korvien edessä pitkiksi jätetyt suortuvat, jotka ovat joko leteilla ja niissä on pienet pompulat/helmet pitämässä karvat pois tieltä.

Silmät: Väriltään vihreät. Pupillit ovat kissamaiset viirut, mutta yleensä sen verran kookkaat, ettei niitä juuri noteeraa erikseen. Kuitenkin, jos Alagos on vihainen hänen silmänsä muuttuvat enemmän käärmemäisiksi.

Kasvot ja sen semmoiset: Alagosin kasvot ovat lempeän ja viattoman näköiset. Hänen ripsensä ovat mustat ja kulmakarvat tummanpunaiset. Hänellä on hieman terävä nenä ja ujo, vaatimaton hymy, jolla ei sulatella sydämiä. Tietysti, koska kyseessä on naga, kasvojen iho, vatsan seutu ja leuan nivelet ovat hyvin joustavat, mutta Alagos on vielä niin nuori, ettei juostavuus näy päällepäin edes juonteina. Toki hän voi avata suunsa hyvin isoksi ja niellä kokonaisena suuriakin palasia. Hänen kulmahampaansa kasvavat myös tarpeen tullen myrkkyhampaiksi, mutta Alagos tuskin ikään myrkyttää ketään.

Vaatetus: Tarpeen mukaan. Hän suosii vaatetuksessaan sinistä ja hänellä on aina lantellaan kaksi vyötä, joista toisesta roikkuu aseet ja toisessa pussukka ja työkaluja.

Sarvet: Koska Alagos kuuluu nagojen ylimystöön, hänen hiustensa seasta kasvaa sarvipari. Ne muistuttavat hiukan naarasporon/-peuran sarvia ja ovat väriltään vihertävän mustat.

Muut jutut: Nuorukaisen molemmissa olkapäissä on tatuointi: oikeaan olkaan on tautoitu heimotunnus ja vasemman olan tatuointi on muuten vain otettu. Molemmissa korvissa on kaksi lävistystä ja hän pitää lähes aina kädessään nauhaa.

Kuvia:

Fanart:
Kiitos!


Taidot - osaa mm. sepän hommat, kotityöt, jonkin verran parantamista ja myöskin työnsä takia käytellä monenlaisia aseita. Ei hallitse mitenkään loistavasti muiden tapoja ja hänen taiteellinen puolensa on aivan onneton.

Nippelitietoa -
x Ei kanna synkkiä salaisuuksia, eikä käsitä olentoja, jotka pitävät itseään koskevat kauhistuttavat-nyyh-nyyh-salaisuudet itsellään.
x Omistaa vilkkaan mielikuvituksen

Lemmikki - Tunnelilohikäärme Dinlith
Dinlith on turkillinen naarastunnelilohikäärme, joka on ollut Alagosin kaverina ihan pojan syntymästä asti. Se on pirteä ja vähän äitimäinen otus, joka huolehtii ja hössöttää suurin piirtein kaikesta mikä hengittää. Väritykseltään sen nahka on harmaa ja harja kirkkaan oranssi. Dinlith on myös ystävällinen otus, joka osaa syöstä tulta ihan pikkuisen kuin myös sen kulmahampaista erittyy myrkkyä. Dinillä on pakkomielle puolustaa heikompia ja imeskellä jotakin nukkuessaan. Se myös taittaa mielellään matkaa kietoutumalla Alagosin sarvien ympärille.