viimeisin päivitys: 20.9.2008

Pelaaja: Himwath
Fanituotos:: Sallin suurella ässällä :D
Pelipaikka:

______________________________

Nimi: Zarina Bun
Kutsumanimi: Zarina

Rotu: Etelän vetehinen

Asema/Ammatti: Leipuri

Magiaa: Zarina ei oikeistaan osaa yhtään magiaa. Mitä nyt sen verran, että pysty elämään maalla. Tyttö ei edes ole kiinnostunut magiasta. Se on kaunista katsella, mutta ei kivaa tehdä.

Ikä: 28 vuotta
Skp: Nainen
Mitat: 158 senttiä pitkä, mutta painosta tai kuppikoosta kukaan ei tiedä.
Syntymäpäivä: 14.3

Ase: None. Korkeintaan leipäveitsi.

Elementti: Vesi.
Taikuusaste: 6
Asuinpaikka: Namarissa Zarinalla on oma leipomo nimeltä Pulla & Hunaja

Perhe:
Papa - Kover, vainaa
Mama - Kiti Bun, asuu samassa kylässä tyttärensä kanssa
Isoveli - Elu Parantaja, kiertelee Lyrathia opettamassa nuoria parantajiksi ja lääkäreiksi

Perhe on Zarinalle hyvin tärkeä ja nainen huoletii äidistään. Veljeen on vaikea saada yhteyttä, mutta Namarissa oleskellessaan Elu asustelee Zarinan luona.

Luonne:
Zarina on perus etelän vetehinen. Hän on iloinen ja onnellinen otus, joka nauttii siitä mitä hänellä on. Lisäksi naisella on lämmin ja kookas sydän. Hän näyttää tunteensa hyvin avoimesti niin surun kuin ilonkin. Lisäksi Zarina on sen tyyppinen olento, että hänen onnensa on joko tarttuvaa tai sitten se ärsyttää suunnattomasti. Tyypillisesti vetehinen on myös hyväuskoinen ja petetyksi tultuaan hän on hyvin surullinen. Kaunaa neiti ei osaa kantaa, vaikka saattaakin olla kiukkuinen hetkisen. Silloin kannattaa varoa kaulimia. Neito on valitettavasti myös suorapuheinen, sillä hänestä asioiden kaunistelu ja kiertely vain lisäävät onnettomuutta. Suorapuheinen hyvän maun rajoissa tietenkin!

Leipomista ja ruokaa rakastavana Zarina on äärettömän utelias kun kyseessä on uudet reseptit tai ruoat. Hän on nainen, joka viettää suurimman osa valveillaoloajastaan mielellään ruuan parista sitä valmistellen. Hänestä on ihanaa kun joku kehuu hänen luomuksiaan. Hän kuitenkin pysyttelee melko vaatimattomana. Zarina puhua pölpöttää paljon, sekä itsekseen että muille, joten ujo hän ei ole.

Zarina pelkää sotia ja kahnauksia, joten jos olet haavoittunut ja nälissäsi etsi sellainen hauskan näköinen nainen, jokaa tuoksuu pullalle ja voihkaise vähän. Saat takuulla ensiluokkaisen hoivaamispalvelun ilman mitään rivouksia.
Luonteeltaan Zarina on myös hiukan hössöttäjä. Hän puuhailee niin kovasti, ettei aina huomaa aiheuttavansa jonkin verran tuhoa ympärillään. Neito nauttii elämän pienistä ja suurista hyvistä puolista ja arvostaa kaikkea kaunista. Zarina tietää, että kaikessa on jotain hyvää, ja hän aina pyrkii löytämään sen. Ehkä se on osasyy hänen onnellisuuteensa.

Velvollisuutensa neiti Bun hoitaa tunnollisesti eikä yleensä marise. Mitä nyt joskus kun kaikki menee vähän mönkään. Hän kuitenkin on hyväntuulinen nuori vetehisleipuri, jonka koko pieni puoti huokuu monenlaista lämpöä.

Ulkonäkö:
Okei, kuvitelkaa soma naapurintyttö. Se on aika lähellä Zarinaa. Hän on melko lyhyt, eikä mitenkään liian hoikkakaan, muttei mikään läski. Itse asiassa... luottaisitko sinä laihaan kokkiin? Kuitenkin, Zarinalla on pyöreät kasvot ja ilosiet, kirkkaat silmät. Väriltään silmät ovat hunajan väriset. Hiukset ulottuvat leuan tietämille ja otsatukka on heitetti sivujalaukselle pois silmiltä. Zarinan tukka on punaruskea - oikeistaan punainen - ja hiusten seasta pilkistää kaksi evämäistä korvaa. Huulillansa on monesti leppoisa hymy ja poskilla terve puna (tai sitten hänellä on kuuma. Monesti naisen kasvoilla on jauhoja. Ihonsa on pehmeän ruskea.

Zarina pukeutuu mielellään kylmäsävyisiin mekkoihin korostaakseen lämminsävyistä ihoaan. Lisäksi hänen mekoissaan on monesti paljon pitkiä, röyhelöitä tai nauhoja (vrt. hillitty versio lolita-muodista). Hän myös pitää korkeapohjaisia kenkiä saadakseen lisää pituutta (että ylettyy ylimmille hyllyille). Housuja Zarinan yllä näkee harvoin, mutta kyllä hän niitäkin pystyy pitämään tuskastumatta.

Hänen pyrstönsä on samansävyinen hiusten kanssa, tosin siinä on hiukan hunajan väristä sävyä.

Galleria

Fanart
Kiitos kaikille!

Menneisyys:
Zarina syntyi eräänä aamuna pienessä kylässä asuvalle pariskunnalle. Tyttö kasvoi vanhempiensa ja veljensä hellässä huomassa kunnon kansalaiseksi. Veli kuitenkin lähti pian tien päälle ja papa lähti takaisin merelle, eikä koskaan palannut. Huhuttiin, että papa olisi juuttunut kalastajien hylättyihin verkkoihin ja nääntynyt nälkään. Veli kävi silloin tällöin kotona ja opetti siskollekin parantamista. Maman kokkaustaidot kuitenkin kiehtoivat Zarinaa enemmän ja tyttö päätti aikuistuttuaan pyhittää elämänsä ruualle. Sitä nimittäin kaikki tarvitsivat.

Merta Zarina on aina hiukan pelännyt, mikä tekee hänestä hiukan omituisen vetehisen. Aikuiseksi kasvettuaan tyttö muutti omaan asuntoon Namariin ja perusti leipomon. Samassa on oikeistaan pieni majatalokin, sillä Zarinan kodissa on neljä ylimääräistä makuuhuonetta. Nainen nimittäin inhoaa olla yksin. Siksi hän kai otti omakseen pienen kissanpennunkin. Mamansa luona tytär vierailee kerran viikossa vähintään, sillä hänen äitinsä on vähän sairas. Ilmeisesti mama kaipaa merelle.

Nykyisin Zarina keräilee reseptejä, minkä takia hän silloin tällöin matkustelee ympäri Lyrathia. Naisella onkin valtava kirjahylly täynnä reseptikirjoja. Rakkaudesta ruokaan hän on pysynyt täysin puolueettomana yhteisössä. Hän ruokkii kenet tahansa väsyneen ikään, sukupuoleen tai rotuun katsomatta. Itse asiassa hänestä kaikki rotukahnaukset ovat ihan typeriä.

Koska Zarina on säästynyt elämässään kaikilta suurimmilta katastrofeilta, hän ei aina ymmärrä miksi joidenkin maailma on muka niin kauhea ja plaplapla. Tosin, nainen on liian kohtelias kitisemään moisesta.

Lähitulevaisuudessa hän toivoo ainoastaan löytävänsä lisää ruokareseptejä! Bwah hah hah haa!

Lemmikki
Zarinalla on kissa nimeltä Putti. Putti on touhukas kissa, joka on viihtyy sellaisten ihmisten sylissä, jotka eivät pidä kissoista. Lisäksi Zarina pitää asuntonsa hiiristä huolta antamalla niille ruokaa. Hän on todennut, että jos hän pitää hiiret kylläisinä, ne jättävät hänen leipuksensa rauhaan.

Väriltään Putti on valkoinen.

Nippelitietoa:
- Eläinrakas
- Rakastaa muiden ruokkimista!
- Pelkää merta