Hallo welkom op de site: Hitlist And More !   
D
e site is  begonnen op 17 augustus 2001. Je kunt hier: songteksten, hitlijsten, cd recenties en coole links bekijken.
Hitlist and More is 100% onofficieel en heeft ook GEEN commercielle belangen bij het maken van deze website (dus met andere woorden: we verdienen hier niets mee). Het kan wel zijn dat hier enige links op staan die wel naar een commerciele site leiden.

Hier volgt even een korte uitleg over de site:
Hitlist And More is onder andere bedoeld om muziek freaks (zoals wij) in contact te laten komen met elkaar. Dat kan bijvoorbeeld doormiddel van cd recenties op te sturen (en die van andere bezoekers te lezen) of bijvoorbeeld jou COOLE link door te geven, die dan te maken heeft met muziek.

Je kunt hier
songteksten vinden (die regelmatig zullen worden geupdate). Hitlijsten, uit binnen en buitenland en ook is er een heuse Hitlist Poll, die elke maand aan jou een vraag steld die te maken heeft met de media en muziek. Dan hebben we ook de CD recentie pagina, waar je verschillende recenties kunt belezen van de laatst uitgekomen albums, singles en verzamel cd's. Op de Coole Links pagina kun je allerlei links vinden naar websites die met muziek te maken hebben (artiesten links, hitlijsten links, etc..), ook jij kunt een leuke en/of coole link door geven.
Heb je nu al wat leuke ideen of tips of wil je een cd recentie insturen, dan kun je ons
e-mailen.
hitlijsten
songteksten
coole links
stem op de hitlist poll van deze maand
recencies van cd's en films
e-mail naar ons voor tips of opmerkingen
De site komt binnekort weer terug !
Wil je wat kwijt over de site ? Knal het dan in ons GastenBoek !
1