Hoitajaksi?
© Cheval Photos
Täällä saat tietoa, mikä on virtuaalitalli, miten saan hoitsun, miten liikun tallissa jne. jne. ja kaikesta muustakin hyödyllisestä!!! =)
Mikä on virtuaalitalli?
Tallimme on virtuaalitalli, eli kaikki mitä tallissa on esim. hevoset, kauppa jne. jne. on keksittyä. Mittän ei siis oikeasti ole olemassa muualla kuin mielikuvitusmaailmassa ja internetissä!!!
Tallin toiminta
Talli kasvattaa kaikenlaisia hevos/ponirotuja. Jos haluat siittää jonkin oriisi/tammasi voimme lainata siitoskäyttöön muutamia hevosia/poneja.Tallilla on jo monia hoitajia, mutta tietenkään uudet hoitajat eivät ole pahitteeksi. Päinvastoin, se on erittäin mukavaa, jos päätät ottaa itsellesi hoitsun meidän sivuiltamme!!!
Miten pääsen hoitajaksi?
Hoitajaksi pääsemis ohjeet:
Aluksi mene katsomaan hevosi/poneja ja vlitse ieltä sinulle mieluisa hevonen/poni. Jos hevosen perässä on jokin kuvio sillä on jo hoitaja. Kun olet löytänyt itsellesi mieluisan hevosen/ponin hoitsuksi, mailaat asian meille tai kirjoitat siitä etusivun viekkuun. Viestisä kerrot, minkä nimisen hoitsun haluaisi ja annamme sen sinulle, ellei joku muu ole jo varannut sitä!!! =) Voit myös kysyä pääsetkö jonkun hepon kakkos hoitajaksi?
Toivottavasti tästä oli apua!!! =)
Takaisin