Η σύγχρονη τεχνολογία  καθιστά δυνατή τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και από άτομα πού  δεν έχουν καμία σχετική εξοικείωση.
Η κατασκευή  κρυστάλλων αφής αντιβανδαλιστικού τύπου επιτρέπει την τοποθέτηση αυτόματων ηλεκτρονικών σταθμών πληροφόρησης ακόμα και σε ανεπίβλεπτους δημόσιους χώρους.
Οι «Εφαρμογές Πληροφορίας» με ταυτόχρονη αναπαραγωγή των οπτικών και ηχητικών μηνυμάτων σας:
Τοποθετούνται εύκολα σε κομβικά σημεία των εγκαταστάσεών σας,  είτε σε εγκαθίστανται σε πολυσύχναστους χώρους  προβολής και πληροφόρησης, προβάλλοντας χάρτες και διαδρομές των εγκαταστάσεων και της  περιοχής σας καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιθυμείτε να μεταδώσετε , ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις σας για άμεση μαζική επικοινωνία. όλο το εικοσιτετράωρο.
Είναι κατατοπιστικό εργαλείο για τους αλλοδαπούς επισκέπτες σας γιατί έχουν τη δυνατότητα πολύγλωσσης λειτουργίας (κείμενα και αφήγηση).
Αποτελούν ιδανικό βοήθημα για άτομα με προβλήματα στην ομιλία ή την ακοή.
Αναβαθμίζονται και τροποποιούνται εύκολα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και έχουν τη δυνατότητα εξ’ αποστάσεως ελέγχου της λειτουργίας τους μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.
Τηρούν επεξεργάσιμα στατιστικά στοιχεία για τη λειτουργία τους και έχουν την προαιρετική δυνατότητα να καταγράφουν ανώνυμα τα παράπονα των επισκεπτών παρέχοντάς σας πληροφορίες για τη συνεχή ποιοτική βελτίωση των εγκαταστάσεων  και  των  παρεχομένων  υπηρεσιών σας.
Ακόμα και ο επισκέπτης πού για πρώτη φορά βρίσκεται στις εγκαταστάσεις ή  την περιοχή σας μπορεί αμέσως να κατατοπιστεί μόνος του και να έχει άμεση πρόσβαση στις  επιθυμητές πληροφορίες με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη αφής.
Δείχνουν τη σωστή διαδρομή
και άλλες πληροφορίες
με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη
ΤΗΛ: 2610 670540 , 6932 938834
Μελέτη – Εγκατάσταση & Συντήρηση
Ολοκληρωμένων Συστημάτων για :

Επιβατηγά Πλοία & Κρουαζιερόπλοια
Νοσοκομεία,Θεραπευτήρια & Κλινικές
Ξενοδοχεία & Καταλύματα
Σταθμούς Υποδοχής & Επιβίβασης
Τουριστικές Περιοχές & Αρχαιολογικούς Χώρους
Υπερκαταστήματα
Πολυκινηματογράφους
Εμπορικά & Εκθεσιακά Κέντρα
Αθλητικές Εγκαταστάσεις
Βιβλιοθήκες & Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
Περιφέρειες & Νομαρχίες
Δήμους & Κοινότητες
Δημόσιες Υπηρεσίες
Διαφημιστική Προβολή
Καταγραφή Παραπόνων
Διεξαγωγή Δημοσκοπήσεων
E-mail : ppliakas@otenet.gr