ilettanti
PRESENTACIÓEl Cor de Cambra "I Dilettanti", que destaca pel seu repertori de música antiga, neix com a resposta d'un grup de cantaires en actiu, a la necessitat de recuperar un patrimoni bàsic i fonamental per a la història de la música vocal polifònica. El qual, tantmateix, ha quedat bandejat dels circuits corals i de la programació comercial de sales i auditoris.

Cap immodèstia no s'amaga darrera el nostre esforç, perquè cantem allò que en agrada i que voldríem poder escoltar tot sovint. Però que el mercat, malauradament, no ofereix.

El Cor de Cambra "I Dilettanti" pren el nom i l'esperit d'aquells músics de finals del segle XVII, que eren nobles i patricis venecians com Tommaso Albinoni, Bonporti o Alessandro i Benedetto Marcello, que signaven les seves composicions com a "musico dilettante" assenyalant així que ho feien per plaer per distingir-se dels qui havien fet de la música el seu ofici. Com ells no pretenem viure de la música, sinò viure amb la música. Dilettarsi significa complaure's, gaudir simplement de la música.

Després de quasi dos anys d'aventura, iniciant el grup, cercant de completar la formació, trobant director, repertori, alguna fallida i desenes d'assatjos, finalment ens podem donar a conéixer.

Només esperem que tots disfruteu d'aquesta música com nosaltres ho fem. Gràcies de la vostra visita.

Qui som?

Dates d'actuació

Contador de visitas

1 1