General info:
Basic shot info:
Advanced shot info:
Exif-related info:
  Galeria e Prizrenit »  Viewing shadervani [Image 46 of 60]  :: Jump To  
First slide Previous slide      No EXIF Info Index Page Start/Stop the slide show      Next slide Last slide
 Comment: Shadėrvani nė mbrėmje
ura_dhe_qendra * 329 x 500 * (64KB)

lidhja_e_prizrenit_002 * 192 x 144 * (9KB)

rrug_me_kocka * 480 x 640 * (32KB)

shtepi_e_vjeter_prizrenase * 270 x 354 * (9KB)

kfori * K-fori gjerman pran Xhamis * 400 x 367 * (43KB)

prizreni_pa_ngjyra * 518 x 354 * (44KB)

lumbardhi_naten * 600 x 450 * (49KB)

prizreni_nga_helikopteri * 600 x 450 * (81KB)

xhamia_e_sinan_pashes * 633 x 429 * (49KB)

qendra_dhe_lumbardhi * 800 x 600 * (117KB)

 
shadervani.jpg - 720 x 495 - (48KB)
   Nov 14, 2003 - 10:33 AM
 
Galeria e punuar per www.prizreni.tk krijuar nga Ideali
Album last updated on Dec 05, 2003 - 01:36 AM
Copyright (c) 2003, Ideal Huskaj
1