Heerendispuut Illustre
Sinds 1972
    Heerendispuut Illustre

Al jaren hebben de leden van studentenvereninging La Conferie kunnen ervaren dat het Heerendispuut ILLUSTRE op eenzame hoogte staat en dus ook geen enkel moment in de verste verte wordt bedreigd.
De teloorgang van Sonnema is compleet, de heren van La Pipe zien zich genoodzaakt de dubbele adelaar op een tweedehands parkietenveling aan te bieden om het hoofd boven water te houden,de blagen van Pary Colare zijn de speeltuin nog steeds niet ontgroeid en heren dispuut IA, de jongste telg uit de disputenstamboom, blijft zich voeden met de immer dampende uitwerpselen die de immer balkende ezel aan zijn bewonderaars voorlegt
Het Heerendispuut ILLUSTRE echter heeft zich door de jaren heen als enig echt Heerendispuut met gepaste waardigheid staande gehouden.

Het dispuut om voor te gaan, heeft nog steeds de herkenbare kwaliteietn van het beste dispuut en oppervlakkigheid en opgefoktheid zijn ons dan ook niet toe te schrijven, hetgeen wij van andere disputen niet kunnen zeggen.

Het Heerendispuut ILLUSTRE bestaat uit mannen met een lange staat van dienst binnen La Confrerie.teven bezitten Illustrianen karaktereigenschappen die onontbeerlijk zijn voor ons Dispuut.Het zijn mannen met organisatietalent, ze zijn recht door zee, en hebben altijd dorst, maar vooral blijven zij zichzelf in elke situatie. U begrijpt het al, slechts de elite krijgt bij ons een kans....
EN ALS JE NIET WILT; DAN HOEFT HET NIET

Met Lustige Groet,

Dispuut ILLUSTRE


Links:
Hotmail
Ledenlijst
La  Confrerie
Foto's
E-mail
GUESTBOOK
Last update: 16 Jan 2002