Aluksi       Hevoset       Toiminta       Muuta      Yhteystiedot     FATAL'S STUD ON MUUTTANUT!
TÄSTÄ uuteen talliin.

tämä tunnus (iloinen_enkeli) ei kertonut tallin nimestä, joten muutin osoitteen. Myöskin, halusin vaihtaa ulkoasun tavallisiin, tylsiinkin frameihin niiden helppouden vuoksi. Jos se ei herätä ihastusta, vaihdamme tas tähän entiseen ulkoasuun. Toki saat edelleen tutkia tässä osoitteessa tallia, mutta päivitykset ovat uudessa osoitteessa.


© Om El Arab

Tervetuloa virtuaaliseen Fatal's Studiin!
Sivut on suunniteltu resolle 600x800 (juu-u, hyvin monella on monta kertaa suurempi), eikä saata näyttää hyvältä toisenlaisella. Fatal's Stud on vuoden 2003 alussa perustettu virtuaalitalli, ja on aina tähän mennessä kasvattanut ja kouluttanut vain ja ainoastaan arabialaisia täysiverisiä. Nykyisin tallilla on kaksi kasvatusrotua, Arabit ja Lusitanot. Miksikö? Olen ihaillut lusitanoja jo nelisen vuotta, mutten ole saanut tuotua niitä tallilleni. Nyt olen tehnyt ensimmäisen lusitanovarsa- tilauksen ja siitähän se sitten lähtee.

Tarkoituksenamme on jalostaa mahdollisimman hienoja, hyväluonteisia ja sukuisia hevosia. Lusitanoja kasvattaessa tarkoitus on saada tämä rotu esille enemmän virtuaalimaailmassa, ehkä jo pian rotu nousee tunnetuksi ja mieluisaksikin. Toivon parasta, koska nämä hevoset ovat mielestäni niin kauniita ja jaloja, että se olisi niille suotavaa. Tallimme hevoset ovat itse keksittyjä siitokseen, ostettuja muilta talleilta tai omia kasvattejamme. Toimintaan kuuluu myös vuokraus ja kilpailut ja varsoja teetetään tilauksestakin. Myös yksityisille on riittävästi tilaa. Hoitajia Fatal's Studin hevosille ei oteta. Fatal's Stud käyttää kasvattaja etuliitettä FS ja F.S. Koska tallin entinen nimi oli Fatal's Arabians, on monen kasvattimme nimen edessä etuliite "FA" tai "Fatal's"

Solidago
Olemme sijalla 20!


Yhteistyössä:
Hopeapuron
GF Hapsujalka
Ystävyydessä:
Aeawatar
ViherlaaksoToukokuun siitosvalinta:
Majestic Amiral's Aladdin ox Eniten astutus- tarjouksia kerännyt ori päätetään joka kuukauden lopussa. Tätä oria myös suositellaan tammasi isä- ehdokkaaksi tulevaisuudessakin.Bannerit
Olisimme kiitollisia, jos
levittäisitte näitä bannereita
omilla sivuillanne. Myös yhteistyössä,
ystävyydessä, sisaruudessa tai
naapuruudessa olevien tallien
omistajat voivat halutessaan
linkittää sivumme näillä bannuilla.
Vanhat bannerit ovat poistettu
koska niissä esiintyi tallin vanha
nimi; Fatal's Arabians. Uusia
bannereita on kaksi. Bannereita
EI saa suoralinkittää!

© Ulkoasu: Solidago | Otsikko: Solidago | Kuva: Om El Arab