Gouden Mandjes
Dankzij de fantastische inzet van heel veel lieve mensen, hadden Misty`s kittens allemaal een gouden mandje gevonden, en natuurlijk hele lieve baasjes.

Jammergenoeg vernam ik al snel niets meer van Dani en Katy, welke met z`n tweetjes waren verhuisd. Op de site welke voor de andere katten van die mensen was gemaakt, heb ook niets meer over mijn kittens kunnen lezen, waardoor ik bang ben dat ze niet meer daar zijn. Ik hoop dat ik mij vergis, en dat het meer dan goed met ze gaat, waar ze ook mogen zijn,

Ook Shagrathje is wegens omstandigheden weer naar mij teruggekomen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, we zijn ontzettend blij om z`n bolle kop weer in ons midden te hebben!

Op deze pagina wil ik ten eerste van de gelegenheid gebruik maken om alle nieuwe baasjes meer dan hartelijk te bedanken voor het gouden mandje, dat ze mijn poekels wilden bieden. Het betekent heel veel voor mij dat mijn kittens goed terecht zijn gekomen, en dat ik mij ook geen zorgen hoef te maken over hun welzijn en hun toekomst. En natuurlijk wil ik ook de mensen die meegeholpen hebben aan het 'promoten' van mijn kittens, het zoeken van de baasjes, en natuurlijk de mensen die met ons meegeleefd hebben, heel erg bedanken voor hun zorg, hulp en steun!

Hier kan  je de nieuwe baasjes met hun nieuwe vriendjes voor het leven zien. Klik je op de foto, dan kun je de verhaaltjes lezen die de nieuwe baasjes mij hebben gestuurd, over hun aanwinsten. Zeer het lezen waard!
Kleine Duncan mocht helemaal naar Enschede verhuizen om bij Dieuwertje en Tristan te komen wonen. Daar zou mijnheer gezelschap van 2 mooie dames krijgen. Nou, die zit wel goed dan, sultaan Duncan met zijn harem!
Ook Marta had het goed getroffen. Onder het toeziend oog van Channah mag deze kleine meid een gezellig huisje ( MET dakterrasje!) gaan bewonen met maar liefst 9 andere katten in allerlei soorten en maten. Enne, Marta werd door de andere katten liefdevol verwelkomd!
De kleine druktemaker Aisha is ook in een waar dierenparadijs gaan wonen. Tussen de prachtige katten van Nels en Maria oogt ook zij als een echt kattenprinsesje. Mistique is nu haar naam, genoemd naar haar moeder. En natuurlijk krijgt ook Misty jr. nu ook alle liefde van de wereld!
BACK