LICEUL DE  INFORMATICA  BRASOV

site-ul oficial al liceului:   http://li.rdsbv.ro/

PROMOTIA 1982

CLASA a XII-a AIMPORTANT

1. Toate datele (sumare) prezentate sunt din vara anului 2002 (cu mici up-date-uri)

2. Exista un CD cu acest site. Pana la sfarsitul acestui an (2002) va ajunge la toti cei care au adresele cunoscute. Pentru toti ceilalti, daca doriti CD-ul trimiteti-mi adresa.

3. Dupa cum ai vazut fiecare dintre noi avem acum o pagina. Daca vrei sa pui si altceva pe pagina ta  (informatii despre tine, poze actuale cu tine sau cu familia ta, etc.) te rog sa imi trimiti ceea ce vrei prin e-mail sau chiar prin posta. Voi incerca sa public totul cat mai repede.

4. INTALNIREA DE 25 ANI va avea loc in 25 MAI 2007. Va rugam pastrati legatura pentru detalii. Ar fi frumos daca ne-am revedea cu totii. Daca puteti sa o includeti in planurile voastre de concediu ar fi nemaipomenit. Va rog sa anuntati orice schimbare de adresa, telefon, etc. Multumesc.

Daniel Sibisan
mail: daniel.sibisan@mail.com
Str ZIZINULUI nr.8, ap.21
2200
Brasov
ROMANIA
nou

Pentru toti absolventii liceului, daca doriti sa transmiteti mesaje colegilor vostri puteti sa imi trimiteti un email la adresa:
das.bvv@gmail.com

Voi incerca sa postez totul pe o alta pagina in acest site. Sau puteti accesa direct blogul si puteti posta direct accesând link-ul de mai jos:

Daniel

Mesaje Online

See who's visiting this page. View Page Stats
See who's visiting this page.


 elevi.ro
Link Scoala Alecu Russo Iasi.


Counter
1