Kadotettu
      
Olet siis jotenkin ihmeen kautta päätynyt virtuaalitalli Kadotettuun. Jos siis et vielä tidä mikä on virtuaalitalli, me kehotamme sinua lukemaan virtuaalitalleista wikipediasta.
Kadotetussa on tarkoitus kasvattaa ja jalostaa puhdasverisiä suomenhevosia ja puoliverisiä. Kaikilla hevosilla kisataan tunnollisesti ja varsat kasvatetaan rakkaudella. Myös sinulla saattaa olla mahdollisuus ostaa hyväsukuinen kasvattimme. Toimintaamme kuuluu myös oleellisena osana kilpailujen ja muiden toimitojen järjestäminen. Tässä myös tarpeellista mainita, että jokaiselle hevoselle otamme ikioman ja tunnollisen hoitajan.

Kadotettu aloitti hitaasti mutta vahvasti 27.12.2007. Perustimme tallimme tänne kotisuomen kamaralle, josta oli hyvät yhteydet kaupunkiin, mutta kuitenkin tarpeeksi syrjäiselle paikalle, jotta meillä olisi tallilla rauhallinen maalaismaisema ja tilaa, eikä valtatietä heti oven edessä. Kadotetun tilat ovat todella kauniit ja kotoisat ja vielä uuttuuttaan kiiltävät. Mahtavat mahdollisuudet valmentautua suuressa maneesissa, jonka vieressä on tilavat parkkipaikat vaikka trailereille, sekä kenttä, jonne voi rakentaa vaikka esteradan, hevosten koulutus tapahtuu pyörö aitauksessa. Tammoille ja orille on eri tarhat, jotka löytyvät tallin rauhallisemmalta puolelta. Tallin vieressä on lantala. Itse tallirakennus on tilava ja valoisa ja sieltä löytyy yhteensä 21 karsinaa. Oreille ja tammoille on ikäänkuin eripuolet, sekä kaksi varsomiskarsinaa tallin rauhallisemmassa nurkassa. Katso tallin Pohjapiirros!

Meidän päivä
Päivämme alkaa tallilla hevosten ruokkimisella ja tarkistamisella. Sen jälkeen hevoset pääsevät ulos. Siivoamme karsinat ja koko tallin, johon aikaa kuluu kahdelta ihmiseltä noin tunti, sen jälkeen alkaa nuorten hevosten kuolutus. Jokaista hevosta koulutetaan ja liikutetaan yksilöllisesti, varsinkin nuorilla sen mitä ne jaksavat hermostumatta. Kaikessa meillä apuna on vakituinen tallilainen, Jesse "Juusto" Voutilainen. Koulutusten jälkeen hevoset saavat päiväheinät ulos. Talli sulkeutuu, kun hevoset otetaan sisään siinä klo 19.00. Henkilöesittely.

Rakkaudella DommVRL-6759, KiR ja FallyVRL-3781, ROWDYTuoreimmat
Uusi hevonen
KRJ:n Tulokset
ERJ:n Tulokset

Arkisto - Tallipäivis
Suosittelemme top 5!
1. Spring Estate        
2. Rind                    
3. Stud Monument     
4. Rasputiini             
5.                 

      


Desing
2007- 2008
ulkoasu Domm, haaleat kuvat D.
Alareunan Vasen kuva Jordan stables, Oikean D.
THIS IS A VIRTUAL STABLE!