virtuaalitalli Kaurakippo

TERVETULOA !


Tämä on Kaurakippo, virtuaalinen talli. Se tarkoittaa sitä, että mikään ei ole totta, vaan virtuaalista. Kaurakippo on perustettu vuonna 2005 pääsiäisen aikoihin meidän kahden samaisen henkilön toimesta. Kaurakippoon otetaan hoitajia, joten jos haluat hoitaa jotakin parista pollestamme, niin käyppä ihmeessä kurkkaamassa hevosiamme ja sitten tutustu hoitajille sivuun.

Meiltä löytyy yksi pieni talli, jossa on 8 karsinaa, satulahuone, rehuvarasto ja oleskeluhuone. 7 karsinoistamme on tarkoitettu omille hevosillemme, joten jos sinulla on polle ilman kotia, niin täällä on yksi karsina, johon voimme majoittaa yhden yksityisen hevosen. Kaurakiposta löytyy myös aidattu, suht iso kenttä. Talvisin illalla ratsastaessa se on myös mahdollisuus valaista. Tarhoja löytyy myöskin viisi, ja löytyy semmoinen iso laidun, jonne on mahdollisuus viedä hevoset kesälaitumelle tai muuten vaan. Maastoreittejäkin löytyy lähes lukematon määrä. Maneesia meillä ei ole.

Copyrighteistä sen verran, että kaikki kuvat ovat joko Tiksun tai zerlokin ottamia, tai jos eivät ole niin niiden alta löytyy asianmukaiset copyright merkinnät. Ulkoasupohjan on tehnyt tahvo kiitos! ja koodannut Gabrielle. kiitos! Ulkoasun kuva on Tiksun ottama. Ja hevosten ulkoasujen ruututaustat on ritvangallerysta. Tekstit ovat joko Tiksun tai zerlokin kirjoittamia.

♥:llä Tiksu ja zerlokk

etusivu  »   hevoset  »   hoitajat  »   kapu  »   yhteys