etusivulle :: esittely :: karvakorvat :: toiminta :: muuta :: yhteys


Alueellahan on siis kaksi tallia. Vanha talli on suurempi, siinä on 17 karsinaa. Karsinat ovat lujaa puuta. Kalterit ovat vihreät. Karsinoissa on myös aukko, josta hevoset voivat katsella käytävän tapahtumia. Karsinassa on juoma-automaatit ja ruokakupit. Pehmikkeinä on puruja. Joka karsinassa on korkealla kalteroitu ikkuna, että karsinat olisivat valoisia. Käytävä on leveä ja siihen mahtuisi monta hevosta vierekkäin. Karsinoiden ovet ovat liukutyyliä.

Tallilla on yksi kenttä kooltaan 40x80. Se on hiekkapohjainen ja aidattu melko korkealla valkoisella aidalla. Möys katsomo löytyy. Tarhat ovat erikokoisia ja suunniteltu erikokoisille asukeille. On shettistarhoja ja isompia hevostarhoja. Myös monta shettistä voi mennä isoon hevostarhaan. Tallilla on kaksi hehtaarin kokoista nurmipohjaista laidunta. Maneesi on kokoa 24x60. Yhteen nurkkaan katsomossa on kasattu estetolpat-ja puomit. Maneesissa on ikkunoita ja hyvät valot jotka saa päälle tallista. Ikkunoissa on kuitenkin niinkutsutut aurinkosuojat/varjostimet, eli ikkunat on tummennettu, ettei kesäisin porottava aurinko pistä silmään.

Jos sataa kaatamalla, kisat pidetään maneesissa. Pieni tihku ei haittaa. Lumisateella sama juttu - pienet hiutaleet ei haittaa, mutta kova pyrytys ja rakeet ovat sen verran hankala juttu. Näyttelyt pidetään kesäisin kentällä, talvisin kun on kylmää ja liukasta niin maneesissa. Kisahevoset vieraillesaan voivat asua tallissa jossa on tilaa.