index
Tervetuloa Guardian Angel´siin!
Olet juuri saapunut virtuaaliseen kenneliin Guardian Angel´siin eli GA´han. Kiitos valinnastasi! GA on pienehkö kotikennel Pohjois-Savossa, metsän ja järvien lähettyvillä. Kasvatamme saksanpaimenkoiria [toivottavasti] taidolla ja rakkaudella, vuodesta 2004. Muistathan, että kennel on täysin virtuaalinen, eli kaikki on kuvitteellista!

Guardian Angel´sin koiria et voi saada mistään muualta kuin täältä. Jos siis jossain näet olevinaan GA´n koiran, ilmoitathan siitä minulle välittömästi! Kennel ei harrasta pentuetehtailua, itse asiassa pentuja syntyy vain muutama vuoteen, koska kysyntää ei niin kamalasti varmastikaan ole. Pentueemme vanhemmat ovat hyvin valittuja ja toisia kiinnostavia, suku on moitteeton ja mikä tärkeintä: vanhemmat ovat vähintään EH -arvosanan saaneita, hyvä rakenteisia ja -luonteisia yksilöitä, joiden ulkonäkö miellyttää myös vähän tietämätöntäkin. Pennut annetaan tarkistettuini koteihin, joissa niiden kanssa harrastellaan vähintään yhtä lajia, esim. näyttelyitä. Rakastettava koti on tärkeä pennun ensimmäiselle "oikealle" kodille, ja meidän tehtävä on varmistaa se.

Guardian Angelsissa saa tutustua koiriin, vieraskirjaan ja muuhun mikä kiinnostaa. Kuvamme ovat luvallisia kuten kaikki muukin materiaali, joten niistä ei tarvitse valittaa yhtikäs mitään! Käykö..? Viekkumme odottaa vierailusi päätteeksi muistutusta siitä, että olet käynyt täällä! ;D Yhteistyöläisiä otetaan kasvatusrotua katsomatta! *vinkvink* Hoitajia emme ota, mutta käyhän katsomassa
myytävät koirat!

[
uusi nicki] Amis & koirat

sähköposti: amiskupla@jippii.fi
msn messenger: levesque@jippii.f
i

Ps. Meneillään pikku remppa, joten tekstit hyppelee ja taustakin on muutamilla sivuilla erilainen!
~*MENÜ*~
Index
Koirat
Pentueet
Kasvatit
Toiminta
Tekijänoikeudet
Lue || Vieraskirjaa
Kirjoita || Vieraskirjaan