Syntymäaika:  17.8.2003
Kuollut:  2.8.2006
Omistaja:  Linnea, Hobgoblin's
Kasvattaja:  Melukylän

Eemi oli suuri persoona vailla vertaa - yksi aivan ensimmäisistä virtuaalikoiristani ja myös yksi kaikkien aikojen pitkäikäisimmistä sellaisista. Herra kerkisi onnellisen ja pitkän elämänsä aikana niittää jonkinasteista menestystä erilaisissa kilpailuissa, vaikken häntä alunperin varsinaiseksi harrastuskoiraksi ottanutkaan. Näyttelyistä saaliiksi tarttui ROP-pennun titteli, useampi EH ja ERI, muutama sijoitus PU-kehissä sekä vara-SERT. Omempi lajimme olikin sitten jotakin aivan muuta, nimittäin vesipelastus. Sen parissa ylsimme hyväksytystä SOVEsta alokasluokan voittoon korkeimmilla mahdollisilla pistemäärillä! (mm. 3. palkinto 14. sija 66p, 3. palkinto 11. sija 71p, 1. palkinto LKV1 100p) Jälkeensä Eemi jätti yhden pentueellisen lupaavia kultaisia perillisiä. Toivottavasti niissä kuvastuu isänsä lempeä luonne ja perin viisas ajatusmaailma. Lopulta vanhuuden vaivat kuitenkin voittivat ja liki 12-vuotias Eemil lopetettiin onnellisena omalla pedillään loppukesän lämpöisenä iltapäivänä. Kauniit muistot säilyvät mielissämme.