KuMa, 2xJS

Poistunut ajasta ikuisuuteen 25.7.2005
FWB-tamma
Syntynyt 18.10.2004, 9v
Täytti 4v 1.2.
Punaruunikko, 165cm
Re 100cm, ko Int II
Kasv. La Province
Om. Kinship Warmbloods

7 sijoitusta esteillä
9 sijoitusta koulussa
6 sijoitusta kentässä
2p ERJ
14p KRJ
0p KERJ

Feanaro (La Provincen omistaja) ilmoitti minulle tammansa SU Theorethican varsoneen oriistani, ja kun kävin paikan päällä varsaa katsomassa, se vei sydämeni täysin. Paljon vaikutti Netten upea suku, mutta paljon myös sen hieno luonne.
Nette on rauhallinen ja järkevä tamma. Suuret muutokset saavat sen ahdistuneeksi ja vaikka se kuinka yrittäisi esittää riippumatonta ja rohkeaa, se arastelee uusia paikkoja ja uusia ihmisiä. KWB:ssäkin Netten ensimmäiset päivät olivat hirveitä, se hirnui koko ajan luultavastikin emänsä perään ja ravasi rauhattomasti edestakaisin tarhassa. Se kuitenkin oppi, että tämä on sen uusi koti ja tutustui pikkuhiljaa muihinkin hevosiin. Tämä piirre Nettessä tuo tietysti omia ongelmiaan kisapaikoilla, mutta muuten järkevä tamma yrittää silti aina parhaansa.

KWB Antonio FNS Matthew
VIR MVA Ch, KTK-II
Stefan Tajs VIR MVA Ch
RG Golden May VIR MVA Ch
Alaney Nin xx Ansakaar Nin xx Ch, KTK-?
Ambriona Nin xx
SU Theorethica KWB Smash Me
VIR MVA Ch, KTK-II
Utah W Ch, KTK-III
Alchemy Nin VIR MVA Ch, KTK-II
Mäntysuon Thilde
VIR MVA Ch, KTK-II
Oroaq VIR MVA Ch, KTK-II
Star Theme's Jinglebell KTK-II
Netten suku on todella hieno: Isä KWB Antonio ja ii. FNS Matthew ovat molemmat KRJ-I palkittuja, ie. Alaney Nin xx huippuperiyttäjä, emä SU Theorethica nuori mutta lupaavanoloinen kisahevonen, ei. KWB Smash Me menestyi hienosti näyttelyissä, ee. Mäntysuon Thilde hieno siitostamma, eei. Oroaq tunnettu siitosori... Jos ei tällä suvulla tule menestyjää, niin ei sitten ollenkaan!
Emän sisaruksia on mm. S.S. Fério Cacharel KRJ-I ja KTK-II.
Kilpailutuloksia:
Jälkeläiset
1.7.05 t. KWB Adore, i: KWB Don Juan

Näyttelytuloksia:
10.1.05 Virtuaalinen SDB-yhdistys NJ-näyttelyt: JS (sija 8/12). Tuomarin kommentti: "Hankala arvostella pienestä kuvasta, hyvärakenteinen kuitenkin."
19.1.05 Aromaan NJ-näyttelyt: KuMa, JS (sija 9/12), tuom. Helena



Photo © Rolf Beck