.sivut ovat vielä rempallaan, kuvia on tulossa kokoajan.    Tervetuloa Kirkkaukseen (huom. nimi taivutetaan tarkoituksella kys. tavalla, vaikka oikeasti sana kirjoitettaisiin 'Kirkkauteen' ;)). Jos olet virtuaalihevosharrastaja, tämä paikka on oikea sinulle. Kirkkauksessa kaikki kuvat, taustat, ym. ovat vapaasti teidän käytettävissänne. Koko sisältö liittyy jotenkin hevosiin, joka ei taidakkaan olla mikään yllätys teille. Seuraavaksi muutamia sääntöjä, jotka on pakko lukea, jos aikoo kopioida täältä jotain.

    Koko sisältö on minun, eli Tiian (tutummin amppiih.) jälkeä. Jos kopioit sivuiltani jotain, sinun on aina laitettava © Tiia S. ja linkki tänne. Enempää en mene siitä asiasta hääsäämään.

    Asiasta toiseen, tiedättekin jo varmaan, että suoralinkittäminen on kiellettyä? Niin myös täällä, joten muistathan kopioida kuvat omalle koneellesi. Silloin eivät Kirkkauksen sivut ruuhkaannu yhtä mahdollisesti.

    Niin niin, onkohan täällä hyviä puolia ollenkaan? Kyllä, sillä kuvia saa aivan vapaasti muokata haluamaansa käyttöön, lisätä bannereihin, otsikoihin ym, mutta silloinkin on muistettava © Tiia S.

    Toivottavasti kuvat kiinnostavat juuri sinua! :)


Kuvat I     Kuvat II     Muokatut kuvat I     Muokatut kuvat II     Taustat *