Tallista
- Esittelyä
- Tallipäiväkirja
- Hoitajatoiminta
    Hevosista
- Hevoset
- Tallin entiset hevoset
- Yksityiseksi/valmennukseen?
    Kasvatuksesta
- Kasvattimme
- Myytävät kasvatit
- Asiaa kasvatuksesta
    Tapahtumia ym.
- Tapahtumat
 

 
 


Ravitalli täynnä vauhtia ja hyviä hevosia

Los Croft

Tervetuloa lämpimästi, ystävä hyvä! Saavuit juuri virtuaaliselle ravitallille, Los Croftille. Talli on keskikokoinen, pitkälti ravihevosiin ja niiden kasvatukseen painottunut talli. Toki joukosta löydät muutaman täyspäiväisen ratsun, mukavan henkilökunnan sekä maanmainiot tallikoirat, Elmiksen ja Nellan!

Los Croft on jalostanut hevosia kautta aikojen, jotenka jos törmäät Los tai L.L -alkuiseen hevoseen, todennäköisesti se on täältä lähtöisin! Olemme keskittyneet pääsääntöisesti amerikkalaisten lämminveristen, suomenhevosten sekä orlovravurien kasvatukseen.
Los Croftille kaikki kävijät ovat tervetulleita, olivatpa sitten vierailijoita tai valmennuspaikkaa hakevia. Ravitallitoimintaan kuuluu myöskin yksityiset hevoset, valmennettavat hevoset, hoitajatoimintaa, kilpailutoimintaa.

Los croft on aloittanut toimintansa aikapäiviä sitten, mutta ongelmitta ei ole selvitty. Nyt toiminnassa on täysin uudet kuviot, uusi pitäjä, joka toivottavasti jaksaa ottaa rennosti!
Olemme keskittyneet kilpailutoimintaan tallilla. Kilpailutamme paljon hevosiamme raveissa sekä näyttelyissä. Tottakai Los Croftissakin kisoja pidetään, niin paljon kuin keretään ja voimavarat riittää.

Rakkaita hevosia meillä ei ole valtavaa määrää, keskikokoinen ja sopusuhtainen lauma täällä iloittelemassa kanssamme! Hevoskatraastamme löytyy jos jonkinmoista persoonaa lähtöön kuin lähtöön!


Tallilla syntyy tilanteiden mukaan 1-2 varsaa per kuukausi. Jalostustoimintamme on monia vuosia pitkä ja kasvattimme ovat pärjänneet erittäin hyvin niin näyttelyissä kuin raveissa.
Tarjoamme myös huippuhyviä oreja siitokseen, joten älä ujostele tuoda tammaasi tänne.
Varsat pyritään myymään kilpailuttamisesta kiinnostuneille henkilöille.

♥ Catherine ja hevoset loscroft@gmail.com

Suosittelen vierailemaan yhteistyötallillammme Starberryssa


Ole hyvä ja rustaa vieraskirjaamme terveisesi.

Vieraskirja

Ajankohtaista

14.4

Tallin ulkoasua ollaan muuttamassa, joten jotkut sivut saattavat olla erilaisia. Päivityksiä ei lisätä etusivulle!

Päivitetty 19.3