template: home
    Tallista
- Esittelyä
- Tallipäiväkirja
- Hoitajatoiminta
    Hevosista
- Hevoset
- Tallin entiset hevoset
- Yksityiseksi/valmennukseen?
    Kasvatuksesta
- Kasvattimme
- Myytävät kasvatit
- Asiaa kasvatuksesta
    Tapahtumia ym.
- Tapahtumat

Tallipäiväkirja

26.4.2008

Tere pitkästä aikaa!
Tallipäivis on ollut hieman hiljainen. Nyt Los Croftissa on ulkoasunvaihdos meneillään joten tänne en ole kirjoitellut tiuhasti.
Los Chaos Kentris, Los Darkness of the Night ja TPT Marzoilnette ovat myyty uusiin koteihin, sillä olen päättänyt jatkossa painottaa vain ja ainoastaan ravihevosiin.
Sunset Way on myynnissä, sillä en haluaisi tamman seisovan tyhjän panttina karsinassa.
Hevosten kuulumisia ajattelin tänään kirjoittaa. Dominika RDN eli Nika on tehnyt niin hyvää tulosta, etten uskoisi. Tamma on kuitenkin orlov rodultaan, joten en välttämättä olisi odottanut näin hyviä tuloksia.
Talliin on josain vaiheessa tulossa toinenkin orlov RDN-tallista.
I.K Hopeahelmi ja Sir Akseli Pörrö ovat kanssa tehneet niin hyvää jälkeä. Molemmilla on loistavia sijoituksia kalenterissa. Hevoset ovat hyvässä kunnossa nyt.
L.L Varaslähtö aloittelee suht rauhallisesti uraansa, sijoituksia odotellaan.
Kevään kovis tallilla on ollut ehdottomasti Los Nasha Bratva. Tamma on tehnyt kevään aikana kaksi uutta ennätystä itselleen, toinen ennätys on tallin parhain 1.11,8a. Toisen ennätyksen tamma tekaisi keskipitkällä matkalla. Hemmetin hienoa, etten sanoisi, sillä alkukeväästä tamma näytti hieman taantumisen merkkejä.
Muilla hevosilla menee todella tasaisesti ja paremman puolella tietenkin. Iloisesti on tuloksia tullut. Todella kiva asia.
Mutta tästä eteenpäin yritän ahkerammin kirjoitella.
-Catherine

25.2.2008

Moigga kaikille!
Hevoset voivat paksusti ja koirat laihasti. No ei vaiskaan, kunhan pilailin. Viime kirjoituksesta onkin aikaa, tosin sen jälkeen ei ole tapahtunut mitä än maata mullistavaa.
Hevoset ovat kisanneet vaihtelevin tuloksin, Aksu, Hely, Lili, Voima ja Grenny ovat pärjänneet parhaiten. Muilla menestystä on tullut vaihtelevasti. Nikankin kanssa olemme alkaneet pä ästä ravien maailmaan ja tammalla onkin viidestä lähdöstä kolme sijoitusta, eli hyvin tähän mennessä. Aksulla ja Helyllä on paljon sijoituksia, en nyt muista tarkkaa mä ärä ä ja molemmilla ovat ennätykset parantuneet loistavasti. Vilmiksen kanssa odotellaan jokohan sitä koelähtö ä pukkaisi, toivoa sopii että tamma pä äsee ekalla läpi.
Elmon ja Nellan, niin siis koirien, kanssa ollaan käyty parissa näyttelyssä ja lisä ä on tulossa. Nella on saanut hyvät arvosanat näyttelyistä, Elmolla on mennyt vähän heikommin. Yritän vain pä ästä selville nästä koirien arvonimistä että mikä on mikä. :D
Jasmin ja Janita ovat käyneet meikä ä auttamassa tallilla, apua sitä tarvitaankin hevoskatraan levittyä laajemmalle. :D
Olen suunnitellut Ilonan ja Hampun myyntiä, Fannin voisin vielä pitä ä kun tamma on niin nuori ja hyvässä iässä. Lisäksi tallille suunnitteilla ohjatumpaa hoitajatoimintaa, jos jotain kiinnostaa.
Hevosten kanssa tänä än ollaan puuhasteltu paljon, Vilman ja Nikan kanssa ollaan käyty lenkillä, Vilma menee niin mussusti kärryjen edessä, että… Näin hyvä ä oppilasta ei ole kellä än. Kenelläkä än ei ollut onneksi raveja tänä än joten tämmöinen kotipäivä on ollut. Jasmin ja Janita kävivät ratsastamassa Hampulla, Fannylla, Ilonalla sekä Sannilla.
Minä ajoin tänä än Voimaa, Jenkkiä, Vilmaa ja Aksua ja samu ja Jonne ajoivat loput. Kaikki hevoset liikkuivat tänä än lenkin ja olivat vielä tarhassa. Suunnittelin vielä illalla hevosille raveja sekä tulevaa hoitajatoimintaa.
-Catherine

13.1.2008

Morjens!
Mitä, missä, miksi? No Los Croftissa tietty. Elikkä nyt on semmone juttu että Catherinea ottaa aivoon ja pahasti. Ai mikä? Noh ratsuhevoset ja VRL! Eli olen totaalisen kyllästynyt haalimaan VRL:n sivuilta kisoja ratsuhevosille eli Fannille ja Hampulle. Ja tulosten etsiminen kisoihin on myös sanonko mistä. VRL:n kalenterit ovat erittäin sotkuiset. Voisiko joku uudistaa sen systeemin?? VRER:istä löytää kutsut huomattavasti helpommin. Murr.
Sitten... miksi en ole saanut erään kasvattini sivuja vaikka eräs niin lupasi. aikaa on kulunut jo yli kuukausi.. Hohhoi... Tämä asia on kyllä pienempi paha verrattuna VRL:lään. Eksyin asioista hakoteille, idea on siis se että todennäköisesti ratsuhevoset lähtevät. Ikuisiksi ajoiksi. En jaksa sitä rumbaa.
No entä muut? Ravihevoset ovat aina olleet lähellä sydäntä joten turha luulo että luovun yhdestäkään ravihevosesta ilman hyvää syytä! Buahhahaha! Siitäs saitte.
Vilma on ihana. Se on niin ihana varsa, että. olen rakastunut. Muillakin hevosilla menee hyvin, paitsi Nikalla näyttää olevan joka asiassa hankaluuksia. Se onkin sen erikoisalaa. :)
Hely ja Aksu ovat pitäneet lupauksen eli ovat pärjänneet loistavasti ravuriurallaan. Muillakin menee todella mukavasti, parissa raveissa kaikki Los Croftin hevoset ovat sijoittuneet! :) Jenkki ja Lili eivät tosin enää paljoa kisaa, mutta on se välillä kiva käydä näyttämässä kuka on kingi ja kuka queeni.
Jack, Nasha, Voima ja Grennykin tahkoavat hyvin rahaa. Niistäkin olen ylpeä. Odotan vain kun Nika pääsee sähläämään radalle. Siitä tulee katsomisen arvoista asiaa. :) Ei tässä mitään hevosilla ollaan ahkerasti ravattu ja muutenkin touhuiltu. Jasmin ja Janita ovat usein käyneet hoitamassa. Nyt manaan VRL.n suohon ja ruokin hevoset!
-Catherine, jos ensi kerta olisi parempi. :)

5.1

Tere!
Odotettavissa Los Croftille vaavi-uutisia. Emänä toimii L.L Lootuskukka ja isänä J.T Wingo Varsa jää talliin asustelemaan.

25.11.07

Heips!
Hohhoijjaa, aamu valkeni mukavissa merkeissä. Heti aamusta, tossa kymmenen
aikaan vietiin osa heposista tarhaan ja sitten lenkille. Minä otin Jenkin,
Samu otti Nashan ja Jonne tuli Jackilla perässä. Hyvin meni aamun lenkit,
oli vaan pikkaisen liukasta! jee jee..
Tehtiin ihan kevyt ajolenkki, ei mitään kummoisempia spurtteja, aika tasaista juoksua.
Talliin palatessamme, Samu ja Jonne lähtivät hakemaan Grennyä ja Voimaa ja lähtivät hiitille.
Minä jäin talliin purkamaan kolmea hevosta ja hoitamaan niitä.
Kun olin saanut pojat ja tytön purettua, suihkutin hiet pois ja harjasin. Sitten vain loimet päälle ja talliin hetkeksi kuivumaan.
Jonnen veli Joakim tuli tallille, tyttärensä Jasminin ja Janitan kanssa.
Kutsuin heidät tallin toimistoon istumaan siksi aikaa kun Jonne tulee.
Juotiin siinä Joakimin kanssa kahvia ja minä sumplailin samalla ravilistoja.
Noh piakkoin Jonne ja samu tulivat toimistoon ja siinä oltiinkin koko konkkaronkka.
Jasmin ja Janita olisivat halunneet lähteä katsomaan hevosia, mutta Joakim sanoi odottakaas nyt hetki.
Sovittiin, että tytöt alkaisivat käymään tallilla muutamia kertoja viikossa.
Tähdensin heille, että jos jollakin hevosista on hoitaja, sen voitte jättää rauhaan. Lisäksi kerroin tallin säännöt
ja kaikkea yleistä tallin toimintatavoista. Lähdettiin porukalla katsomaan hevosia ja kerrottiin Jasminille ja Janitalle kaikki
oleellinen tallin hevosista. Kun Jasmin ja Janita olivat tutustuneet hevosiin, Joakim, Samu ja Jonne
menivät takaisin toimistoon. Kerroin likoille, että heille olisi tekemistä, harjatkaa Sanni ja Ilona ja lähdetään maastoon.
Tytöt huusivat yhteen ääneen jee! ja kiiruhtivat satulahuoneeseen. Sillävälin menin kertomaan
jätkille että me lähdetään maastoon. Joakim kertoi tulevansa hakemaan
likat kolmen tunin kuluttua ja lupasin kertoa heille.
Jonne ja Samu lähtivät ajamaan Helyaä ja Aksuaja me taas mentiin maastoon Sannilla, Ilonalla ja Fannilla.
Hampulla saisi olla vp tänään. Käaytiin likkojen kanssa laukkaamassa mukavia peltoja pitkin, ei menty hirmu kovaa vauhtia, koska Sanni ja Ilona ovat vanhoja
sellaiseen menoon. Saatin likat ja hevoset tallille ja lähdin itse vielä harjoittamaan koulua kentälle.
Palatessani puolen tunnin kuluttua, Samu ja Jonne olivat jo lähteneet. Jasmin ja Janita hoitaneet Sannin ja Ilonan. Nyt likat putsailivat karsinoita.
Ajattelin että mukavaa saada ahkeria likkoja tänne. Kiitin heitä oikein paljon ja hoidin Fannin kuntoon.
Kävin vielä laksemassa Aksun ja Helyn pihalle sekä lopuksi Fannin. Mentiin vielä tyttöjen kanssa toimistoon
suunnittelemaan raveja, kunnes Joakim tuli hakemaan heidät. Hyvästelin likat ja Joakimin ja menin Elmiksen ja Nellan kanssa sisälle.

-Catherine