Toiminta: SRKK on lyhenne sanoista: siitos,ratsastus,kasvatus ja kisailu. Eli siinä tallimme "pähkinänkuoressa". Kasvatti nimemme on: shettiksille: Marsipaani,issikoille ..frá Marsipaani ja arabeille:MP, ja ne on SKP:n hyväksymä.
Omistajat: Tallin omistavat Erika ja Mariella tuttujen kesken vain Ella ja Malla. Tallissa on kaksi osaa: Ellan osa ja Mallan osa.
Kepparit: Keppareita on yhteensä:27. Ellan osassa: 15 ja Mallan osassa: 12 Tallimme päärodut ovat: Shetlanninponi,Islanninhevonen/poni ja Arabialainen täysiverinen. Varsoja näistä roduista tulee aika usein.
Kisailu: Tallilla pidetään joskus kilpailuja. Lajeja voivat olla esim. este, koulu, näyttely, laukat, maasto ja kenttä. Kisoihin voivat osallistua muut tallit, meidän talli, tallimme heppojen hoitajat ja oman kepparin omistajat.
Siitos: Jos haluatte tallimme orin astuvan tallisi tamman tai toisinpäin, ilmoitatte sen meille ja pyydätte luvan. Varsan pitäisi syntyä viimeistään 2 kuukauden kuluttua astumisesta.
Hoitajat: Hoitajiksi pääsevät ne jotka pystyvät käymään vähintään kerran kuussa. Hoitajien tehtäviin kuuluu: Harjaaminen, liikuttaminen, ruokkiminen ja hoitajat saavat tehdä muutakin mutta muihin hommiin tarvitaan omistajan lupa.
Työntekijät: Erika toimii tallin ratsastuksenopettajana. Kengittäjänä toimii hevosen omistaja. Erika vastaa hevosten terveydestä ja ruokinnasta. Malla vastaa tallin raha-asioista ja ruokien ja muitten toimittamisesta tallille. 1