» Olet saapunut kasvitarhavyöhykkeelle.

Teit tietäsi läpi vihertävän aukion sekä kartanon kukkivan puutarhapolun aina hedelmäpuiden ympäröimään kasvitarhaan asti. Kukka-asetelmien, vihannesten ja kasvilajien lisäksi tarhassa on kuitenkin muutakin - mikään kasvimaahan vivahtava alue ei ole mitään ilman tuholaisia, jotka korjaavat satoa luvatta etukäteen ja jättävät jäljelle muutaman pienen jalanjäljen.

Vältä hätäisiä johtopäätöksiä, sillä Kasvitarha 13 ei kerro Margetta-tädin kukkivista ruusupensaista tai tuholaistorjunnasta. Sivusto on omistautunut aivan erityisten, houkuttelevan suloisten tuholaisten ystäville. Nämä pienet kasvimaata kiduttavat otukset tunnetaan parhaiten lajinimikkeellä marsu, jota hellyttävämpää eläintä saakin etsiä. Kasvitarha 13 on ahdettu täyteen kaikella mahdollisella marsuista kertovalla tiedolla, aina kyseisen lemmikin hankinnasta tämän hoitoon sekä ruokintaan asti.

Mikäli havaitset sivustolla asiavirheitä tai muuta, mistä mielestäsi on hyvä huomauttaa, pyydän sinua ottamaan yhteyttä joko vieraskirjan tai sähköpostin kautta. Palautetta saa postittaa myöskin edellä mainittuihin osoitteisiin. Näin muuten toivotan sinulle mukavia selaushetkiä tuholaisten asuttamassa Kasvitarhassa.

Porkkanantäyteistä vuotta toivottaen,
Kia K. sekä kasvitarhan tuholaiset

» Viimeisin päivitys

8. helmikuuta, 2007 - Olipa taas kirjoittamista. Laitoin koko Hankinta- osion kerralla kuntoon, eivätkä (ihme kyllä) sormet protestoi hommasta vieläkään. Muokkasinpa vielä Yleistä -osion tekstiäkin, löysin silmiin pistäviä virheitä - mutta olenkin tunnetusti kova pilkunviilaaja, kheh. Lisäksi sylissäni istuu juuri pieni arvonsa tuntema sir, jota kutsutaan Elvikseksi ja se maistelee innoissaan hihaani.

» Edelliset päivitykset


» Etusivu
» Kontakti

Tuholaisinfo
» Yleisesti
» Hankinta
» Hoito
» Tarvikkeet
» Ruokinta
» Sairaudet
» Puuhastelua

Tuholaiskaarti
» Elvis
» Priscilla
» Maitonaama
» Pikku Myy

Muu
» Sivuinfo
» Ylläpitäjä
» Tekijänoikeus
» Linkkilista1