Yksityistalli
Metsälampi

Ukkosmyrskyn Amorilla

 

sukutaulu  |  jälkeläiset  |  kilpailut ja tulokset | kuvagalleria

Nimi: Ukkosmyrskyn Amorilla  "Mara"
Rotu: Suomenhevonen
Rekisterinumero: SHR-270
Syntynyt: 23.1.2002
Säkä: 158cm
Sukupuoli: ori
Väri: punarautias
Kasvattaja: Ukkosmyrskyn Siitostalli
Ex-omistaja: Lara
Omistaja: Nina
Luonne: Maraa voi hoitaa hieman pienemmätkin, sillä se on todella kiltti hoitaessa. Jalat Mara nostaa hienosti, eikä revi niitä kesken kaiken alas. Mara ei tykkää tyhtään pään harjauksesta. Jospa se ajattelee, että pää on sen "yksityisaluetta" eikä muilla ole siihen asiaa ;-) Mara tykkää kurkistella karsinan ovesta käytävän tapahtumia, ja joskus mieli tekisi tammojen perään.

Kuljetukset, kengitykset, rokotukset, madotukset yms. onnistuvat Maran kohdalla hyvin, sillä se malttaa pysyä rauhallisena eikä turhia hötkyile. Tosin kopista tullaan pois kovalla vauhdilla :-)

Mara tykkä hirmuisesti kahlata rannalla vedessä. Se nostelee etujalkoja korkealle ilmaan ja kuopsuttaa. Ja pitäähän vettä haistella ja maistella :-) Uiminenkin on Maran mielestä kivaa.

Ratsastaessa Mara on reipas ja innostuu kaikesta uudesta. Se rakastaa pilistellä maastossa ja vauhtia kyllä piisaa :-) Esteillä Mara kuumuu, mutta rauhoittuu, kun sille juttelee. Kouluratsastukseen Mara ei oikein jaksa keskittyä, sillä olisi niin mukava mennä pää pilvissä, kuin tehdä kunnolla töitä. Kuitenkin koulu sujuu Maralta Helppo A-tasolle asti ja esteet menevät ratana 100cm.

 

Taustojen © Ritva Väänänen | Kuvan © Nina | Tekstin © Nina