MYRRAY AF BLOFHOFFE VH-xxxx.Nimi Myrray af Blofhoffe, lempinimi Murri.
Knabstrupinhevonen, ori.
Syntynyt 01.01.2006, ikä 9 vuotta (12.05.)
Ikääntyminen ensimmäinen kk = 4 va, siitä eteenpäin 3 kk = 1 va.
Väri tiikerinkirjava, ei merkkejä.
Säkäkorkeus 159 cm.
Rekisterinumerot VH-oooo.
Koulutus vaativa A, re 110 cm, me 90 cm.
Painotus kouluratsastus.
Omistaja & maahantuoja Bayou d'Armens ja hoitaja < nimi >.

Murri on varsin vauhdikas ja menevä ori. Sitä ei pysäytä mikään, kun se sille päälle sattuu. Pienemmät se jyrää heti alkuunsa, vaikkei pahaa tarkoitakaan. Murri on myös väkivahva, joten ihan kelle tahansa oria ei voi antaa käsiteltäväksi. Kuitenkaan Murri ei ole varsinaisesti orimainen tai mitenkään luonteeltaan ilkeä, se vain nauttii vauhdista. Murri on varsin seurallinen jos jaksaa keskittyä pienempään näpertelyyn hetkeksi. Luottamuksen siihen saa rakennettua helposti, ja se useimmiten kestää vaikka eteen tulisi mitä. Murri ei ole millään tavalla pelokas tai säikky, vaan kaiken se kohtaa pää pystyssä ja mielenkiinnolla ja uteliaisuudella.

Ratsastaessa Murri on tapansa mukaan menevä, mutta kun vauhdin ja innokkuuden saa keskitettyä oikeaan asiaan, niin ori on varsin miellyttävä ratsu. Ihan helppoa se ei ole, vaan ratsastajalta vaaditaan taitoa. Murri tykkää erityisesti kouluratsastuksen kiemuroista, mutta myös esteradalla se on yleensä yhteistyöhaluinen. Maastossa se tietenkin tykkää spurttailla ja yrittää lähteä käsistä, mutta jos sitä tarpeeksi pidättelee niin pysyy se käsissä. Yleisesti Murri on haastava ja varsin mielenkiintoinen ratsu.

Hoitaessa ori on rauhaton, lähinnä sen takia että sen mielestä on tylsää vain seisoa paikoillaan. Murri kannattaakin laittaa käytävälle ketjuihin, jolloin se saattaa pysyä kiltisti paikoillaan. Karsinassa se vain pyörii ympyrää ja meluaa huutelemalla. Harjaamista ori ei varsinaisesti rakasta eikä vihaa, mutta kavioitaan se ei jaksaisi nostaa. Ehkäpä se etsii vain viihdykettä temppuilemalla jalkojen kanssa. Eläinlääkärin piikeistä se ei pidä yhtään, mutta muutoin se tulee kohtuu hyvin ulkopuolisten ihmisten kanssa toimeen. Taluttaessa Murri kävelee vauhdilla joten taluttajan täytyy olla ripeä jaloistaan jotta päästään oikeaan paikkaan.

i. Myrney af Blofhoffe EVM ii. Myriah af Glebblanke EVM
ie. Fifele Donelee EVM
e. Tina af Blofhoffe EVM ei. Darney Hopmanne EVM
ee. Yvelle af Klemonbof EVM


KILPAILUJA; yhteensä 0 kpl. (KRJ 0 kpl) Voittoja 0, sijoituksia 0.
RANKING-PISTEET; -

x pvm Paikka ja kutsu Laji, Luokka; tulos

Jälkeläiset;
x pvm skp nimi e. emän nimi, om.

Tekstit © MarmelaDi., kuvat © Sartor.

Ulkoasu © MarmelaDi. - 2006.
Ulkoasun toimivuus parhaimmillaan selaimilla Opera ja Mozilla Firefox, IE:tä ei suositella.
Kopiointi ehdottomasti kielletty.
1