Het is zover: na de best bezochte Marokkaanse websites, het programma NafferTime Now via MokumTV en de maandelijkse bijlage van de Staatskrant is NafferTime Now nu ook te beluisteren op de radio.

Naffer Home

NafferRadio

Het moest er van komen. Het al jaren bestbeluisterde Marokkaanse radio-programma van Amsterdam gaat in samen werking met MokumTV een Naffer-programma maken: NafferTime Now! Na de best bezochte Marokkaanse websites, het best bekeken programma van de lokale omroep Salto en de maandelijkse bijlage van de Staatskrant zijn de Amsterdamse naffers nu ook te beluisteren via de radio.

Het is programma-maker Hassan Hzahriauan die dagelijks tussen 10 en 11 uur ´s avonds op de radio regelmatig aandacht aan NafferTime Now zal besteden. Hassan´s NafferTime Now is via de Amsterdamse kabel op de frequentie 104.6 FM te ontvangen. Via de antenne is het programma tot ver buiten Amsterdam te ontvangen op de frequentie 105.2 FM. Naffers kunnen tijdens de NafferTime Now uitzendingen live reageren via telefoonnummer (020) 620 88 66. Overigens is de uitzending ook regelmatig te horen als achtergrondgeluid bij het testbeeld van A2 Salto Televisie als er geen uitzending is. NafferTime Now op de radio en wekelijks via MokumTV. Met soms eigen concertopnamen van o.a. Nass el Ghiwane, Cheb Mami, Jil Jilala of Mustafa Bakbou (Jil Jilala, ex- Tiq Maya). Naffers luisteren naar Hassan Hzahriauan´s NafferRadio, kijken MokumTV, lezen NafferTime Now in de Staatskrant en kijken regelmatig naar deze sites op internet om op de hoogte te blijven van allerhande nafferzaken.

Heb je wat te melden? E-mail naffer@mail.com

copyright 2000 MokumTV

Naffer home-site