PhotoPage_spiralbinder

LJUBEZEN MED MANO IN TABO

kdo sva sploh midva ?
fantu je ime TOMI in je doma v Mariboru, dekletu pa LARA MAJA in stanuje v LJUBLJANI.

Spoznala sva se na ircu, kanal-slovenia.Bila sem zelo slabe volje, ker me je nedavno nekdo zelo prizadel in tisti dan mi je bilo še posebej dolgcas.Upala sem, da se bom z nekom lahko resnicno pogovorila na netu o mojih problemih, vendar sem naletela na same butaste in smotane.Scasoma sem se zacela delati norca iz njih, tako kot so se oni iz mene. Pri tolikemu številu ljudi s katerimi sem se pogovarjala niti nisem vec vedela kdo je mene kliknil in koga sem jaz. Bila sem tecna in zoprna in zdelo se mi je, da me cisto noben ne prenese vec. V tistem obupu me je kliknil Tommy (sem se spomnila kasneje, da me je on ).Znova in znova sem ga zavracala, a on ni ni hotel odnehati.

To je bilo najinih prvih nekaj ur skupaj.Kasneje sva se tako kot vsi ostali pogovarjala ure in ure po ircu in mejlih, nato po telefonih in prišli so prvi dnevi, ko je oci znoru, ker je bil telefonski racun prevelik.

S TOMIJEM sva se slišala veckrat na dan.Povsod je bil z mano. Vcasih se mi zdi, da sva telepatsko povezana.Bil je šolski dan, pisala sem slovenšcino in bilo me je zelo strah, kako bom pisala, ker je prfoksa zelo slabo predavala svoj predmet in pri nejnih urah je bila vedno samo enosmerna komunikacija (ona govori, mi pišemo).Imeli smo blok uro in med 5 minutnim odmorom sem odprla gsm. Tomi ni imel gsma, a je vseeno najdel govorilnico in me poklical tocno v tistem zelo kratkem odmorcku.Srcek moj! :) *

Potem sva se nekoc skregala in se nisva slišala 3 mesece.Prijatelstvo je umrlo in s tem tudi možnost za kaj vec. Za mano je bilo totalno bedno leto. Šola me je cisto izmozgala, a v glavi ni ostalo od vsega ucenja niti ene življenske informacije.Žalostno kaj ne! Imela sem popravni izpit iz matematike.Tomi pa je 4.letnik naredil s dobrim uspehom, a mature mu ni uspelo narediti.Bil je osamljen, razocaran nad sabo in pritiski od staršev, frendov, profesorjev so ga še dodatno mucili, tako kot mene. Rekel mi je, da se je pocutil izgubljenega. Poleg šole se Tomi ukvarja še z kolesarjenjem.ZAME JE NAJBOLJŠI KOLESAR NA SVETU! SRCNO UPAM IN GA PODPIRAM, DA BO PRIŠEL NA OLIMPIJSKO TEKMOVANJE.

Maturo je šel vnovic pisat in medtem si je na tekmi v Avstriji zlomil roko. Bili so težki trenutki takrat, a se danes roka lepo pocasi celi, brez komplikacij.

Tomija sem vmes nekajkrat poklicala, pa mi ni dvignil, a to sem mu že oprostila.Hotela sem mu povedati, da sem se zacela ukvarjati s kolesarjenjem in to kar redno.Zadala sem si, da najmanj na dan naredim 10 km. Enkrat sem se izgubila, ker sem hotela cim vec prekolesarit, da bi potem lahko se pohvalila pred Tomijem o mojih km. :)) Takrat mi je pomagal eden izmed mimoidijocih kolesarjev.

..........................................................................................

Po 3 mesecih sem ga ponovno poklicala in upala, da bo dvignil in JE. Takoj sva se ujela v najin star pogovor.Stari ljubezenski utrinki so se nama vrnili. Ko sem ga zopet vidla na železniški postaji, kjer sva se spoznala že prvic, sem se zavedala, da je on tisti, ki si ga želim in hocem.Pritekla sem mu v objem in on me je mocno stisnil ter nato poljubil. POCUTILA SVA SE KOT ENO, KOT PAR, KI JE ŽE DOLGO CASA CAKAL NA TO IN ZDAJ SO SE MENI TAKO KOT NJEMU, IZPOLNILE ŽELJE BITI OB NEKOMU,KO MU JE HUDO, KI TE LJUBI, KO JE VESEL ZA 5 V ŠOLI IN NAREJENO MATURO, KO BO DRŽAVNI PRVAK IN KO BO NAŠLA OSEBNEGA TRENERJA IN KO BO SPOZNALA, DA IMA RES TALENT, KI GA JE ŠKODA VRECI STRAN, ZARADI NEKIH POTURJENIH BESED.

LARI

TO SVA MIDVA