Selamat datang ke laman web Nomend @ Nur Aman Ikhsan Bin Ahmad
nomend@procc.com
      Nama saya Nur Aman Ikhsan Bin Ahmad atau lebih dikenali dengan nama Nomend dikalangan kawan-kawan dan keluarga. Saya adalah ahli kelab kereta Proton Club.Com . Saya berasal dari Batu Caves, Selangor dan sekarang menetap di Taman Desa Bakti, Selayang.

       Saya memiliki kereta proton model Satria 1.6 XLi UK spec. Saya mula memiliki kenderaan ini dari tahun 2004 hingga sekarang. Kereta ini dibeli dari pengedar di jalan Ampang. Cerita disebalik kereta ini adalah yang ianye sebuah kereta sesat yang mana proton telah menghentikan pengeluarkan satria 1.6 dari tahun 1999 dan oleh kerana model adalah yang amah sukar dimiliki kerana proton hanya menghasilkan untuk keluaran luar negara. Atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan kenderaan ini telah di hantar semula ke malaysia dan di sediakan untuk jualan dalam malaysia.

       Pada tahun 2005 saya telah meregisterkan diri untuk menyertai kelab kereta Proton Club.
Dalam tahun yang sama, saya telah menyertai pertandingan ProCC AutoSaloon dan memenangi 3 piala dan menjadi Best of The Best dalam ketegori kesemuanye.

       Dan pada bulan september tahun 2005 saya telah mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihan saya yang bernama Siti Zaleha Binti Yahya. Allammdulillah lepas 10 bulan berkahwin kami dianugerahkan cahaya mata seorang bayi lelaki yang dinamakan Nur Aiman Ikhsan Bin Nur Aman Ikhsan. Terima kasih kehadrat illahi yang telah memastikan ibu dan anak sehingga sekarang ni masih sihat dan sejahtera.

       Dalam masa yang sama pada majlis ulang tahun ProCC ke 4, saya telah dilantik sebagai AJK untuk ProCC Event Team Leader. Tanggungjawab saya sekarang ni adalah untuk menjanakan event yang lebih teratur dan menghidupkan suasana aktiviti ProCC di lembah klang. Tetapi selepas setahun memegang jawatan tersebut saya telah di lantik untuk menjadi ketua Marshal ProCC. dan sehingga kini saya masih lagi memegang jawatan itu.
my info:
Biodata Click sini untuk Biodata
Name: Nur Aman @ Nomend
Email: nomend78@yahoo.com
links:
Yahoo! Greetings
Proton Club.Com
Album kereta ku satria 1.6 UK Spec
Album bersama isteri tercinta
Album Baby Aiman
Album Kereta Auto Saloon Di Bengkel
Page Jualan Kenderaan Recond dari Jepon.
1