Pieni, äkäinen kiukkupussimme menehtyi toukokuun viimeisenä päivänä kaikessa rauhassa omaan tarhaansa hevosystäviensä ympäröimänä. Ikää tammalle oli ehtinyt kertyä "vasta" 18 ja puoli vuotta, mutta pitemmän aikaa vaivanneet jalkaongelmat olivat ilmeisesti heikentäneet rouvan kuntoa huomattavasti. Rakasta Saniamme jäävät kaipaamaan niin omistaja kuin tallitoveritkin.

Swallow saapui minulle silloin ihan varsana, ei se tuolloin ollut paljoakaan maailman menosta nähnyt, mutta kyllähän siitä huomasi, että vahvaluontoinen kaveri se oli jo silloin. Ikää tullessa lisää tamman luonto sai aivan uudenlaisiaan piirteitä; siitä tuli varsinainen pomottelija, jota lapset eivät uskaltautuneet harjaamaan. Minulle tamma oli kuitenkin aina se suloinen hörökorva, joka varsana oli kurkistellut uteliaasti emänsä takaa ja kirmaillut kesäisellä laidunniityllä yhdessä samanikäistensä toveriensa kanssa. Sanin kanssa emme ehtineet paljoakaan kilpailuita kiertää, mutta muutaman kerran starttasimme kenttäratsastuksessa sekä rataesteillä. Yhden kerran tamma pääsi sijoittumaan, mutta melko hankala luonteensa ja vierautensa uusia paikkoja kohtaan eväsivät siltä ne parhaat mahdollisuudet kunnon kilpailemiseen.
Varsoja Swallow jätti jälkeensä vain yhden kappaleen, hienon orin, Arcansas N:n. Orin kuitenkin toivotaan jatkavan siitä, mihin emänsä jäi, ja hyvään alkuunhan tuo on jo päässytkin. :)

wpb-t. Swallow OR, "Sani" (VWY-256, VH-21233)
rn, 149cm, s. 15.11.2005 - † 31.05.2007
kasv. Mira & Johanna K., Orion

i. Ch. Robin WS KTK-II
e. Soul Afire SIN

Orivarsa Arcansas N, s. 02.04.2005, i. WF Affleck
1