Kyseessä on virtuaalihevonen
  Nimi   Cornflower's Carina aka Carina
  Rotu   Norjanvuonohevonen
  Sukupuoli   Tamma
  Säkäkorkeus   143cm
  Syntynyt   15.10.2007 (VHKR,   vuotta)
  Väri   Ruunihallakko
  Rekisterinumero   VH-00000
  Kasvattaja   Ruiskukka
  Omistaja   Mitja K., Mitjan Virtuaalihevoset
  Koulutustaso   ko Helppo B, re 90cm, 80cm, va vaativa
  Painotus   valjakkopainotteinen


Saavutukset

-ei ole-

   

© Marjo
Kuvissa esiintyy IRL nvh-t. Loms Trulte KTK I


Luonnekuvaus

Olen vielä villi ja vapaa varsa, joten minun todellista luonnetta ei vielä tiedetä

Sukutaulu

  VIR MVA Ch Cornflower's Torden VVJ I, YLA2
  nvh, rnh, 145cm
  Tølper NOR   Blåklokke NOR
  Følsom NOR
  Symre NOR   Felder NOR
  Nilsine NOR
  Ch Bianka NOR VVJ I, YLA2
  nvh, rnh, 142cm
  Haken NOR   --
  --
  Betta NOR   --
  --


Carinan isä on valioluokan norjanvuonohevonen, Cornflower’s Torden. Tällä orilla on kaikki ominaisuudet mitä hyvältä valjakkohevoselta vaaditaan; yhteistyöhalu, nöyryys ja luotettavuus. Tämä ori onkin elämänsä aikana saavuttanut useita mainintoja niin valjakko- kuin näyttelykentiltä. Sillä on reilut 20 sijoitusta valjakkoajosta ja näyttelyissä se on aina roikkunut kärjessä. Ori on palkittu upeasti VVJ I palkinnolla, mikä vahvistaa sen loistavat ominaisuudet valjakkohevoseksi. Yleislaatuarvostelusta sillä on YLA2- palkinto. Näyttelymenestyksestä todisteena ovat nimenkoristeena toimivat VIR MVA ja Ch-arvonimet.
Carinan isänisä on Norjasta Suomeen tuotu, erittäin hieno jalostusori Tølper NOR. Kyseinen ori on elämänsä aikana kokeillut lajia kuin lajia; rataesteitä, maastoesteitä, kenttäratsastusta, valjakkoajoa, lännenratsastusta ja näyttelyitä. Näyttelyissä ori on menestynyt ihan hyvin, sillä on muutamia BIS- sijoituksia. Suvultaan tämä ori on myös kerrassaan upea, vaikka se onkin hieman tuntemattomaksi meille jäänyt.
Carinan isänemä on kuvankaunis vuonohevostamma, Symre NOR. Tämä kyseinen tamma tuli omistajalleen ikään kuin vahingossa; ja eihän hän voinut kieltäytyä tästä mahtavasta paketista. Luonteeltaan avoin ja utelias tamma soveltuu kisakentille niin valjakkoajossa kuin muissakin lajeissa. Valjakossa se on kuitenkin kilpaillut aktiivisemmin ja siltä saralta VVJ III maininta on tammalle tupsahtanut. Tamma on käynyt myös yleislaatuarvostelussa, jossa sille myönnettiin YLA2- palkinto. Tällä tammalla on useita hienoja jälkeläisiä. Näyttelykehissä tamma ei ole pahemmin menestynyt, vaikka kaunis tamma onkin.

Carinan emä on kaiken nähnyt ja kaiken kokenut, kaunis vuonohevostamma, Bianka NOR. Luonteeltaan tämä pirteä ja positiivinen tamma on menestynyt kilpailukentillä kohtalaisesti, josta merkkinä lukuisat sijoitukset erinäisistä lajeista. Valjakkoajoon tämän tamman kanssa on kuitenkin selkeästi enemmän painotettu ja siltä saralta sijoituksia onkin sitten lukuisia. Näyttelykehissä tamma on niittänyt myös kohtalaista menestystä ja sillä onkin sertejä aikamoinen saldo. Niiden avulla tammalle on sitten myönnetty myös Ch- arvonimi. Yleislaatuarvostelusta tammalla on YLA2- palkinto ja valjakkoajon laatuarvostelusta VVJ I- palkinto. Tamma on elämänsä aikana varsonut myös useita, hienoja varsoja.
Carinan emänisä, Haken NOR, oli joskus vielä melkoisen tuntematon tapaus Norjassa. Sen omistajan usko orin kykyihin kuitenkin vei kyseisen hevosen pitkälle; se palkittiin oripäivillä I- palkinnolla, johon vaikutti suuresti norjalaisten jälkeläisten näyttö. Ori siis pulpahti pinnalle kuin tyhjästä. Yhteistyökykyinen ori on myös nähty valjakkokentillä niittämässä menestystä omistajansa kanssa.
Carinan emänemä taas, Betta NOR, ei ole rakenteellisesti mikään täysosuma, vaikka kantakirjassa onkin III palkinnolla. Tammalla on kuitenkin ns. sisäistä kauneutta todella paljon; sillä on useita jälkeläisiä, jotka ovat yhteistyökykyisiä, hyväluonteisia, viisaita ja kaiken kaikkiaan kyvykkäitä vuonoja. Rakenne ei siis todellakaan ole se ratkaisevin osapuoli tässä taistossa.

Kisakalenteri

Startteja:
KRJ --     0
ERJ --     0
KERJ --     0
VVJ --     0
Muut --     0
= 0

Sijoitukset
KRJ --     0
ERJ --     0
KERJ --     0
VVJ --     0
Muut --     0
= 0


KRJ kouluratsastus
Päivämäärä -- Järjestäjä -- Luokka -- Sijoitus


ERJ esteratsastus
Päivämäärä -- Järjestäjä -- Luokka -- Sijoitus


KERJ kenttäratsastus
Päivämäärä -- Järjestäjä -- Luokka -- Sijoitus


VVJ valjakkoajo
Päivämäärä -- Järjestäjä -- Luokka -- Sijoitus


Muut
Päivämäärä -- Järjestäjä -- Laji / Luokka -- Sijoitus


NJ't / Match Show't
Päivämäärä -- Järjestäjä -- NJ / MSY -- Luokka -- Tulos

Jälkeläiset

o/t.     nimi     (isä)

Astutettu 00.00.0000 orilla
1