Virtuaalihevonen / A SIM game horse

Austin Powers

Kuvagalleria


Perustiedot

Hevosen nimiAustin Powers KasvattajaPätkis
KutsumanimiAllu OmistajaPätkis
Syntynyt23.6.2000 HoitajaEi oteta..
Rekisterinumerohakusessa PainotusKoulu,Esteet, näyttelyt
RotuFWB KoulutustasoKo:Va A , Re:150cm, Me: 150cm
Väri/merkitRuunikko, piirto Arvonimet-
Säkäkorkeus160 KotitalliDeceitfull

Luonnekuvaus

Allu on erittäin hyvin näyttänyt olevansa ori. Se on juuri sellainen. Jos lähellä on tamma, pitää esittää kunkkua, ja hirnua. Tyypillistä orimaista käytöstä. Karsinassaan Allu on ylväs, mutta kiltti. Välillä se saattaa vain seistä paikallaan, ja katsella mitä käytävällä tapahtuu, kun taas välillä se saattaa pyöriä kun hullu. Harjaus on Allun mielestä ihan ok:ta. Erityisesti se nauttii harjauksesta kesällä, jolloin harja "raapii" mukavasti hyttysenpistoja, jotka kutittavat sitä. Satulaakaan Allu ei vierasta. Joskus se saattaa satulan nähdessään laittaa pään nurkkaan, ja olla sillätavalla, että älä nyt jaksa sitäkin siihen selkään tunkea. Suitsetkin ovat ihan mieleiset tälle herralle. Se oikeastaan ottaa ne itse suuhunsa. Suojatkin ovat Allun mielestä ihan harmittomat. Onhan tämä jo aika kokenut kisakonkari pitänyt niitä paljon jaloissaan.

Ratsastus tällä orilla on sitten asia ihan erikseen. Se ei aina välttämättä vain jaksaisi mennämitään "helppoja" kouluratsastuksen liikkeitä. Allu oikeastaan kaipaa haastetta. Vaativan A:n liikkeet se suorittaa mallikelpoisesti. Päätään Allu saattaa kaarella pitää vähäsen, mutta mielummin niin, kuin että se pakotettaisiin vääntämän kaulansa suunnilleen ympyräksi. Toki Allusta on välillä ihan mukavaa varmaankin mennä helpompia juttuja, tai sitten vain juosta irti maneesissa ja riehua sydämensä kyllyydestä.

Esteratsastus on sitten Allullekkin haastavaa. 150 cm:män radat eivt olekaan mitään yksinkertaisia, mutta ori pääsee niistä yli sen verran hyvin, että sillä voisi hypätä varmaan vaikka 160cm. Esteen nähdessään Allu suorastaan ryhdistäytyy. Kun Allun kääntää kohti estettä, se menee rauhallista laukkaa. Vähän ennen estettä Allu kiihdyttää ihan vähäsen ja suorastaan liitää yli esteestä. Sen verran herra kuitenkin pysyy käsissä, että sitä saa ohjattua. Esteillä Allu siis suorastaan pursuaa energiaa.

Sukutaulu

i Saguar ii Kiksautuskiesi iii Tri
iie Vosu
ie Gleopatra iei Mini Minä
iee Sandy Girl
e Zelda ei Black Panter eii Black Cat
eie Rasmus
ee Zenita eei Zorro
eee Beatrise

Kilpailukalenteri

PVM Järjestäjä Laji Luokka Sijoitus
3.11.06 Yksityistalli Tropicale Näyttelyt Hevoset 1/4[Best in Show]
29.10.06 Blackin Talli Kouluratsastus Vaativa A -/-
10.11.06 Näkymätön Esteratsastus 100cm -/-
14.11.06 Agoran Talli Kouluratsastus Vaativa A 5/15
20.10.06 Rk Sateenkaari Esteratsastus 110-120 5/5
29.10.06 Dream World Stud Näyttelyt Nuoret Oriit 7/8
27.10.06 Rt Lisbeth Esteratsastus 100-120cm 2/13
12.11.06 Deceitfull Kouluratsastus Vaativa A 9/11

Jälkeläiset

Synt. Varsan nimi Emä Omistaja
- - -
- - - -
- - - -

Copyright

Ulkoasu © Tidamin Kopiointisivut
Kuvat © Knoll wood Farm
1