YLA 2,105 p.,LV

Jälkeläiset ~ Kilpailut ~ Kuvagalleria

~ Nimi: Cristel
~ Alias: Crissu
~ Rotu: risteytysponi
~ Rekisterinumero: ?
~ Sp: ori
~ Säkä: 135cm
~ Väri: tumma voikko
~ Merkkejä: piirto, takasissa puolisukat
~ Kasvattaja ja omistaja: Elina
~ Hoitaja: ?
~ Kisaaja: Maija
~ Koulutustaso: Helppo B, Este: 100cm,
Maastoeste: 70cm ja Irtohypytys: 105cm


Tässä vähän luonnetta:
Hoitajani sanoo, että minä olen kiltti.Ehei, sitä minä en ole, en alkuunkaan (ainakaan omasta mielestäni).Harjatessa kylläkin on mukava seistä vain paikoillaan, laittaa silmät kiinni ja nauttia. Erityisen kivaa minusta kuitenkin on, kun joku rapsuttaa minua sä'än kohdalta, ryntäistä tai kaulalta.Ai että on mukavaa...
Kun harjaus loppuu, minä terästäydyn ja muutun niin ilkeäksi kun vain osaan (lue:vähän luimistelua ja ehkä näykkäilyä).Suitsia laittaessa minulle kuitenkin saa kuolaimet suuhun ja remmit kiinni, en nimittäin pahemmin nostele päätäni ylös.Satuloivaa hoitajaa tai ratsastajaa on hauska pureskella aina välillä, ellei minua sitten kielletä.En pidä isoista selkäsaunoista nimittäin...

Kavioita puhdistaessa saatan joskus näykkäistä takapuolesta, mutta yleensä en sellaista harrasta.

Kun minun selkääni nousee ratsastaja, herään aivan täysin.Tästä tulee hauskaa, ja niin siitä tuleekin. Jos selässä ei ole kokenut ja varma ratsastaja, niin voi varautua minun testauksiini, eli olen melko itsepäinen. Siis en, mutta minua sanotaan itsepäiseksi. Omasta mielestäni olen aivan tavallinen pikkuponi, eli kiva ratsastaa.
Esteet ovat minun alaani, oivoi että rakastan hyppäämistä!Kun joku ratsastaa esteitä, en testaile ratsastajaa erityisemmin.Pääasia että saa hypätä!
Esteitä hypätessä en ole kova suusta, menen aina sinne minne ratsastaja tahtoo.Joskus saatan tehdä isoja hyppyjä, silloin ratsastaja putoaa selästäni.Enhän minä sitä tahallani tee, mutta senjälkeen on mukava vetää kunnon pukkisarjat.

Kouluratsastus- YÖK, YÖK ja vieläkerran YÖK.Älä sano sitä sanaa, tulee pahat muistot mieleen.
Kouluradalla en osaa keskittyä yhtään, minäkun niin tykkään vauhdista ja hyppäämisestä.Heti radalle tultaessa minusta olisi hauskempaa lähteä laukkaamaan, kuin seistä paikallaan tervehdyksen aikana.Kouluaidat - JEE!Pieniä esteitä. Yleensä hyppelen kouluaitojen yli aina huvikseni, koska kouluradalla on niin tylsää.Kilpailujen jälkeen minua ei koskaan kiitetä, sillä kukaan ei ole koskaan tyytyväinen minuun.Ja pah, minä en siitä välitä, saisivat ne ihmisetkin oppia, ettei tälläisetä poniherraa muuteta niin vain miksikään koulukiemuraeksperttiasiantuntijaksi.Tämä poni pysyy mieluummin vauhdissa kuin opettelee lisää koulukiemuroita.

Maastoesteet tuovat lisää hauskuutta elämään. Maastossakin saa käyttää vauhtia, ja esteet ovat hauskannäköisiä.Välillä olisi kivaa jäädä syömään, mutta hyppääminen on minun mielestäni hauskempaa.Nuorena kyllä jäin usein syömään ojanreunoille, mutta nyt vähän vanhempana olen oppinut hiukan tapoja, ja voittaminen on muutenkin kivaa.Saa palkintoja, kehuja, ja ennenkaikkea kunniakierroksen.Se on mahtavaa!Saa laukata ympäri kenttää hullun lailla, yleensä päästelen pienet pukitkin.


Isä:
Vuorileijonan Althalus ox
ii.VIR MVA Ch Laakson Peace ox iii.Last Hope ox
iie.Lady Diva ox
ie.Choco Mist's Pride and Joy ox iei.Choco Mist's Superman ox
iee.Pretty Pride ox
Emä:
ClareBrook's Shakira
ei.ClareBrooke´s Little Richard eii.Mäntysuon Blaze Up
eie.Rambo's Elisabeth
ee.Geckos Carelia Dessert (kuollut) eei.
eee.


Lisäksi suvusta löytyvät myös:
eiii.VIR MVA Ch Laakson Echoway KTK III
eiie. Midnight's Misty (missä?)
eiiei.Midnight's First
eiiee.Kesän Mirabella
eiieii.Liinun Umberto Ami KTK III
eiieie.Fellow
eiieiie. Marmorella KTK II


Kuvat: Elina ja Maija L.
Teksti: Elina ja Maija L. Tausta: Elina L.
Kuvissa oikeasti rp-r. Marmor
KUVIEN KOPIOINTI EHDOTTOMASTI KIELLETTY!