Til springtræningen
Mangler du noget til din springtræning?
Så er det måske her du kan finde det.
Denne side indeholder ikke råd, men er en side med almene ting som afstande til kombinationer, metoder og gymnastikspringning.
Metoder:

Metode A: En tidspringning, hvor der ikke er nogen omspringning. Fejlene bliver tælt sammen og den med færrest fejl og hurtigst tid vinder.

Metode C:  En tidsspringning hvor fejlene omregnes til sekunder. Den med hurtigst tid vinder.

Metode S: En stilspringning, hvor der gives point for evt. fejl og point for stilen og letheden.

Metode T: Der er lavet en bane, der angiver hvilken vej springene må springes fra. Derefter gælder det for rytteren om at lave en bane selv efter banens krav. Der vil stå hvilken vej springene må springes fra og hvert spring må kun springes en gang.

Metode B0: En springningen uden omspringning. Alle fejlfrie for præmie/roset.

Metode B1: Der rides først en hovedspringning og derefter en omspringning for de fejlfrie når alle ryttere har været igennem.

Metode B2: Der rides en hovedspringning og bagefter rider alle de fejlfrie omspringning når alle har været igennem. Efter denne omspringning, vil der være en omspringning mere på tid. Den første omspringning tæller kun fejl.

Metode B3: Der rides omspringning lige bagefter hovedspringningen. Hvis man er kommet fejlfri over mål, har man 60 sek. til at starte på omspringningsbanen.

Metode B4: En springning, hvor både hovedspringning og omspringning er lagt sammen. Hvis man er fejlfri i hovedspringningen, rides der direkte videre til omspringningen.
Hvis der lægges volter imellem sidste spring i hovedspringningen og første spring i omspringningen, gives der fejl.