+ Start + Yleistä + Rotumääritelmä + Rekisteriin + Rekisterissä + Orilista + Jäsentallit + Muuta + Vieraskirja +

Virtuaalinen Tanskalaisten Puoliveristen Rotuyhdistys.

Saavuit juuri vuonna 2004 [tarkemmin sanottuna 5.10.2004] perustettuun rotuyhdistykseen, joka rekisteröi tanskalaisia puoliverihevosia ja yrittää edistää tämän virtuaalimaailmassa melko harvinaisen rodun kasvatusta ja kannan suurenemista. Yhdistys alkaa järjestää myös kaikenlaista toimintaa, aina NJ-näyttelyistä ERJ'n estekisoihin.

Tanskalainen puoliverihevonen on IRL melko yleinen rotu, mutta jostain syystä en ole virtuaalimaailmassa kuin kouralliseen laadukkaita DWB'ita törmännyt. Yksittäisiä hevosia löytyy ehkä noin tusina, mutta kasvattajista ei ole tietoakaan. Yhdistyksen perustamisen aikoihin kantakirjassakin oli vain 1 tanskalainen puoliverinen, senkään osoite ei toiminut.. Omistajana oli tuttuakin tutumpi Tanja U. Toivon, että yhdistys kokoaisi yhteen rodun hevosia ja kasvattajia sekä kaikkia tanskalaisten puoliveristen ystäviä. Toiminta ei ole tällä hetkellä kovinkaan laajaa, mutta eihän hevosiakaan ole rekisterissä eikä kasvattajia listattuna. Suositeltavaa olisi rekisteröidä oma hevosensa VTPR'ään, näin kasvattajien ja rodun ystävien työ löytää hevosia helpottuisi.

Palaute yhdistyksestä on enemmän kuin tervetullutta vieraskirjaan tai mailiin.

Iloista talvea toivottaen,
Anni V, vtpr@johkun.zzn.com

Päivitykset:
29.4.2005 DWB-maailma on horroksessa :> Uusi tamma rekisteriin.

9.4.2005 Yksi uusi tamma rekisteriin, muuten hiljaiseloa.

8.1.2005 Uusia oreja sekä rekisteriin että orilistalle.

5.1.2005 Uusi ori rekisteriin.

29.1.2005 Hiljaista on ollut lukuunottamatta omien kopukoitteni rekisteröimistä. Nyt rekisteröityjä hevosia 13 kappaletta :>

26.1.2005 Kaksi heppaa rekisteriin, uusi tamma sekä ori, joka on omaomistamani ja ensimmäinen DWB-kasvattini :>

13.1.2005 Hitaasti tässä kituutetaan eteenpäin, yksi uusi kasvattaja, tosin sekin oma tallini :>

8.1.2005 Poistin vanhat päivitykset, uusi vuosi saa luvan alkaa puhtaalta pöydältä ;) Hevosia rekisterissä "jo" seitsemän kappaletta, suurin osa niistä oreja. Tähtäimessä olisi vaikka ERJ'n tai KRJ'n alaiset kisat.

Ulkoasu © Ansku, tausta © ML-Design