Resident Evil Remake
läpipeluuohje

kirjoittanut Night-Wind

Chris Redfield

Hiking Mode

Kun alku- video on loppunut mene ruokasalin päähän ja siitä ovesta. Oven jälkeen tapaat zombien. Älä tapa sitä, vaan mene takaisin aulaan. Löydät Jillin Berettan, ota se. Nyt mene takaisin sinne missä tapasit ensimmäisen zombien, ota Richardin video maasta. Mene ovesta, ota pöydältä Berettan lipas ja portaiden vierestä kaksi herbiä. Yhdistä herbit. Mene portaiden ylös ja ovesta, mene paikan toiseen päähän, mutta varo zombieta. Ota nuoli patsaasta ja lipas maasta. Mene nyt ovesta ja pääset aulan toiseen kerrokseen.
Ohita zombie ja työnnä patsas alas. Katso nuolta, saat siitä nuolen pään, nyt mene aulan isosta ovesta, mene ovesta joka on portaiden kohdalla. Mene hautausmaan päähän ja laita nuolenpää siihen, ovi aukeaa. Mene alas ja ota kirja. Katso kirjaa, saat avaimen. Mene nyt aulaan ja toisen kerroksen ovesta, mene paikan päähän ja varo zombieta, ota Wooden Mount pöydältä ja mene ovesta joka on auki.

Sinulla on nyt tila täynnä, mene huoneen ovesta ja ala- kertaan, huoneeseen. Ota maasta bensa- kanisteri ja täytä se. Nyt on tarkoitus polttaa mahdollisimman monta zombieta, ettei ne muutu pahemmiksi muista siis se. Bensaa saat aina valkoisista kanistereista. Pistä nyt herbit ja puukko arkkuun, mene yläkertaan ja ovesta joka on auki. Ota herbit ja pistä Wooden Mount takkaan, kun olet käyttänyt Lighteria siihen. Ota kartta. Mene nyt ottamaan huoneesta, jossa huomasit, että sinulla on tavara- tila täynnä Dog Whistle.

Mene viemään se alakertaan arkulle, samoin herbit. Mene ovesta, vaikka oven- kahva on hiipumassa. Mene viereisestä isosta ovesta. Mene huoneeseen, jossa on amme. Ammu zombie ja ota Old Key. Käytä se viereiseen oveen ja ota Chemical, jos on tilaa, ota herbejä. Nyt mene pois ja viereiseen oveen. Varo hurttia, mene ovesta. Ota kartta patsaasta hyllyn avulla. Mene aulaan. Mene nyt yläkertaan ja ovesta jonka saat nyt auki.
Mene aukaisemaan ovi, varo zombieta. Mene ala- kertaan. Viereiseen huoneeseen, pistä chemical ja joitakin herbejä sinne. Mene käytävän päähän, mene ovesta joka on auki. Täytä kanisteri, ota Broken Shotgun kaapista. Vie se arkkuun. Mene nyt ala- kertaan, paikkaan, jossa tapasit ensimmäisen zombien, ammu se. Mene portaat alas ja saat avaimen pois tavaratilasta. Ota Dagger, Old Key ja lipas pöydältä. Mene pois, varo zombeja nyt. Mene nyt aulaan ja ylös, ruoka- salin toiseen kerrokseen mene ovesta jonka sait auki viimeksi. Käy hakemassa arkusta Dog Whistle ja käytä Old Keytä metalliseen oveen yläkerrassa, mene ulos ja puhalla pilliin, tapa koirat ja ota kaulapanta. Katso sitä, saat korun ja korusta Imitation of Keyn, mene nyt ovesta pois, takaisin ruoka- salin yläkertaan mene nyt toisesta ovesta juokse päähän ja mene ovesta, mutta varo Crimson Headia! Käytä Imitation of Keytä puzzleen, saat kartanon toisen avaimen Armor Keyn. Mene nyt pois, ja mene oveen josta et ole vielä mennyt. Mene portaat alas, käy arkulla jos tavii, mutta ota mukaan Chemical.

Mene pois ja käytä avainta oveen. Mene paikan toiseen päähän, missä on ikkunoita.
Käytä Chemicalia oven viereen ja pistä kahva punaiselle. Kasvi kuolee, ota herbejä ja Death Mask seinältä. Mene pois ja varo zombeja, mene nyt arkulle. Ota Broken Shotgun ja mene paikkaan, jossa zombie tuli ammeesta, mutta älä mene siihen huoneeseen vaan sen vieressä olevaan. Pääset pieneen huoneeseen. Mene ovesta, vaihda Broken Shotgun kunnossa olevaan. Ota Dagger ja Ink Ribbon. Mene pois. Mene nyt toiseen isompaan oveen ja siitä arkulle. Pistä Ink Ribbon pois ja mene yläkertaan käy ovi läpi, jossa et ole vielä ollut ja mene oveen jonka saat auki, ota Old Key ja mene toiseen huoneeseen. Tee pieni puzzle. Ota Crest ja mene pois pimeään käytävään, lähellä ja aukaise vihreä ovi.
Siellä on patsas- puzzle. Työnnä ensin oikea alin, oikea ylin, vasen alin ja oikea alin.
Paina nappia ja ota Koru- rasia, ota laatta. Mene nyt pois ja viereiseen huoneeseen, jossa et ole ollut. Tulee video. Hae Serum nopeasti, nopeiten pääset yläkerran kautta.
Kun olet pelastanut Richardin katso, että sinulla on tilaa. Mene nyt paikkaan, jossa tapasit Richardin. Mene ovesta ja varo zombieta. Mene ovesta joka on auki. Käytä Lighteria kynttilöihin, ota haulikon panoksia hyllystä ja työnnä toinen hylly pois, varo zombieta. Ota Musical Score. Mene nyt ala- kertaan, jossa tapasit ensimmäisen zombien. Mene ovesta, jossa et ole vielä ollut. Työnnä hylly pois ja ota toinen Musical Score, comppaa ne ja yritä soittaa pianoa, anna Rebeccan harjoitella. Mene nyt yläkerran kautta pimeän käytävän lävitse ala- kertaan ja ovesta. (kahva on sitten rikki, kun pääset läpi).

Mene ovesta, joka on auki, mutta kumminkin lähellä. Tee taulu- puzzle. Tarkoitus on tehdä se Lisan taulun mukaan ja saada samat värit niihin tauluihin. Ota Death Mask. Mene ruokasaliin ja ota timantti ja laatta takan päältä. Mene nyt Rebeccan luo ja vaihda laatat. Käy pistämässä nyt se kultainen toisen tilalle. Seuraa Puzzle. Pistä tunti- viisari haarniskan kohdalle. Saat kolmannen avaimen.

Käärme

Käy arkulla. Ota mukaan haulikko, herbejä, avain ja panoksia. Mene paikkaan, jossa tapasit Richardin ja Rebeccan ensimmäisen kerran. Mene isompaan oveen pienten portaiden päässä. Käytä avainta. Tulee iso käärme (Yawn). Tapa se. Ota viimeinen Death Mask maasta ja haulikon panoksia hyllyltä. Nyt käy arkulla. Ota mukaan kaikki neljä maskia, haulikko ja panoksia.
Mene takaisin hautuumaalle ja vie maskit alas kammioon. Tapa Super Crimson Head ja paina lattiassa nappia. Ota Medal Object. Mene nyt paikkaan, jossa oli se taulu- puzzle, mutta älä siihen oveen vaan viereiseen. Pääset ulos. Pistä Metal Object oveen. Mene pienet portaat alas. Ota Flash Grenade ja First Aid Spray hyllyltä. Mene ulos siitä ovesta.

Lisa 1/1

Nyt on tarkoitus saada visiirit niin, että koirat kääntyvät poispäin tiestä. Mene ovesta.
Juokse toiselle ovelle ja siitä vartio- tupaan. Tallenna peli, jos sitä et ole vielä tehnyt.
Ota kartta, Crank ja herbejä. Varo Lisaa! Mene nyt pois ja takaisin kartanoon, mene nyt pienen huoneen toisesta ovesta. Pääset taas ulos ja varo koiria! Mene portille ja käytä Crankia. Mene hissille ja juokse ovelle. Juokse paikan toiseen päähän. Pääset Residenceen.

Residence

Mene työntämään laatikko paikoilleen ja ota sinisiä herbejä hyllystä. Mene viereiseen huoneeseen ja arkulle. Mene pois ja mene kaksi- oviseen oveen. Varo hämiksiä. Katso biljardi- pöytää ja eri värisiä lamppuja siellä! Ota Red Book alhaalta ja vie se arkkuun. Mene laatikoiden yli ovesta ja seuraavaan oveen joka on auki. Mene viereisestä ovesta ja ota avain. Mene nyt tallennus- paikan vastapäisestä olevasta ovesta. Ota mukaan avain, ase ja lippaita sieltä. Varo zombeja!

Mene nyt takaisin huoneeseen, jossa viimeksi olit. Työnnä kirja- hyllyt pois ja mene tikkaat alas.
Pistä laatikot paikoilleen veteen. Ota herb maasta. Nyt seuraa video. Mene nopeasti ison oven luo ja käytä avainta. Seuraa Puzzle. Nyt pitää olla nopea! Tarkoitus on pitää paine alhaalla. Helpoiten selviät, kun kokeilet kaikkia kohtia ja vipuja siellä. Kun pääset tämän, niin ota kartta. Mene oveen isompaan oveen. Näet vedessä ison hain (Neptune).
Mene veteen ja tikkaat ylös. Yritä ottaa avain. Työnnä se sähkö- vempele veteen ja pistä sähköt päälle. Ota avain ja haulikko. Mene tallentamaan arkulle. Ota mukaan haulikko, paljon panoksia, herbejä ja punainen kirja. Jos tila ei riitä, tee toinen reissu pian. Mene nyt uuteen oveen, jossa kuhisee amppareita ja käy hakemassa hemmolta tuholaisten torjuja- pyssy. Mene takaisin käytävään, josta tulit ja ota kartta. Myrkytä pesä ja mene sen luo. Saat avaimen. Käytä se oveen joka on lukossa. Nyt mene takaisin arkulle ja tallenna peli. Ota mukaasi Red Book, haulikko, panoksia ja herbejä. Mene takaisin oven luo, jonka sait äsken auki. Viereisessä huoneessa ei ole mitään. Ota mahdollinen lipas oikealta ja mene kirjahyllyn luokse ja ota White Book. Pistä Red Book sen tilalle. Nyt seuraa Puzzle. Tarkoituksena on saada kirjoista naisen kuva. Kun saat sen tehtyä ovi paljastuu.

Plant 42

Jos et saanut Neptunen luota Assault Shotgunia, niin älä mene tänne vielä vaan mene täältä pois ja aukaise viereinen ovi koodilla 635 (tämän näkee biljardi- huoneesta) tapaat Rebeccan, anna Rebeccan tehdä V- Jolt näin:

1+3=4

4+6=10

1+6=7

10+7=17

17+3=20

1+3=4+6=10

1+6=7+10=17+3= V- Jolt.

Vie tämä Aqua Ringille (hai- paikka), oveen jossa vielä et ollut. Näet Plantin juuria, pistä V- Jolt siihen.

Videon jälkeen...

Riepottelun jäkeen, mene ylös ja yritä liikkua siellä ja mahdollisimman nopeasti.
Ammu Plantia aina kun se ei ole kiinni, muu ammuskelu on turhaa. Tapettuasi sen, mene takan luo ja ota kartanon neljäs avain Helmet Key. Nyt mene takaisin kartanoon. Mene taulu- huoneen lähelle ja tulee video…

Paikka kuhisee siis kamalia huntereita. Älä rupea ampuilemaan nyt, vaan mene viereiseen tallennus- huoneeseen. Tallenna peli, jos tarvii. Ota mukaasi Helmet Key, haulikko ja panoksia, herbejä on myös hyvä olla, mutta katso, että sinulla on tilaa. Mene yläkertaan ja tapa hunter/ hunterit. Mene nyt läheiseen oveen, josta sait kartan (takka- huone) Mene ovesta. Seuraa puzzle, työnnä patsas niin perälle, kuin saat ja älä välitä niistä seinistä, kun saat sen seinään kiinni, juokse pois ja käänny viereiseen ”käytävään” paina nappi ja juokse nopeasti työntämään patsas metrin vasemmalle.

Paikka avautuu, mene sinne ja alas. Ota kirja ja tsekkaa sitä, saat Eagle Medalin. Paina haudassa olevaa nappia, mene alas. Juokse vain ovelle, hämiksiä ei kannata ruveta ampumaan. Nyt täällä on kaksi zombieta, ammu jos tarvii, mutta ne saa helposti ohitettuakin. Mene pistämään hissiin sähköt perältä ja mene rautaiseen oveen. Mene nyt hissiin. Pääset ylös. Mene nyt perimmäisestä ovesta arkulle. Katso, että sinulla on tilaa ja mene nyt takaisin ylös hissin luo, mene oveen johon nyt pääset, ota kaikki mukaan, etenkin Battery. Käy arkulla ja mene portaat ylös. Aukaise viereinen ovi. Sammuta valot ja työnnä kaapit seiniin kiinni. Tarkoitus on saada timantit niin, että kotka ei kerkeä näkemään sitä, että otat ne. Kun olet saanut timantit mene alas arkulle. Ota mukaasi kummatkin timantit ja mene pois, varo huntereita nyt! Mene paikan perälle ja ovesta.

MO DISC 1/3

Mene nyt ovesta joka johtaa pieneen huoneeseen ja pistä keltainen ja sininen timantti paikoilleen. Saat haulikon panoksia ja MO DISCin. Mene takaisin arkulle.

Käärme

Ota mukaasi nyt haulikko, panoksia, punainen timantti ja herbejä. Mene ylös ja ovesta josta viimeksi tulit (ei se kotka- paikka). Mene paikkaan, johon pistit feikki- avaimen. Pääset oveen nyt.
Mene eteenpäin, kunnes kohtaan taas käärmeen. Mene alas ammuskelemaan sitä.
Ota kirja, kun Yawn on kuollut. Tsekkaa kirjaa. Saat Wolf Medalin. Mene nyt täältä pois kartanon aulaan ja katso, että sinulla on tilaa. Mene nyt alakerran ovesta, joka on portaiden oikealla puolella. Ota file. Mene ovesta ja ohita zombie, ota koru- rasia hyllystä ja mene aulaan, nyt mene yläkerran kautta pimeään käytävään ja ala- kertaan arkulle.
Katso korurasiaa ja tee pala- peli. Saat Broachin ja siitä avaimen. Mene nyt paikkaan, jossa tapasit ensimmäisen hunterin. Tapa se, jos sitä et ole vielä tehnyt. Käytä avainta oveen. Kuulet Rebeccan huudon. Mene nyt ylä- kertaan, tallennus paikan yläpuolella olevaan huoneeseen, joudut kiertämään siis pimeän käytävän kautta. Ammu hunter.

Mene arkulle ja ota mukaan Battery ja Crank. Mene nyt ulos ja vesi- paikan läpi ja hissillä alas. Pistä Battery ja mene uudella hissillä ylös. Mene nyt Crankilla veivaamaan vedet pois. Mene takaisin alas, josta tulit. Pääset nyt kaivoksiin.

Kun olet mennyt portaat alas käy arkulla. Muista pitää haulikkoa mukana. Mene nyt ovesta. Mene alas ja toisesta ovesta. Juokse hakemaan Shaft ja mene toisesta ovesta.
Mene eteenpäin ja tulee video…

Ota uusi Crank häneltä. Varo hunteria! Mene nyt arkulle ja varo kahta hunteria matkalla.
Ota mukaan uusi Crank ja veivaa tie eteenpäin. Ota mukaan haulikko, uusi Crank ja herbejä. Mene ovesta ja ota Flame Thrower ja mene ison kiven luokse. Juokse turvaan ja mene ovesta.


Black Tiger

Katso, että se ei saa sinua poisonille. Ammu liekinheittimellä se ja toinen hämis.
Ota puukko nurkasta, jos ei ole tilaa, niin ammu vaikka seitit pois oven edestä. Mene ovesta.

Pistä Flame Thrower paikoilleen ja mene ovesta. Käytä Crankia kolme kertaa ja juokse turvaan. Seuraa jälleen puzzle. Työnnä patsas tumman alueen kohdalle ja käytä Crankia kaksi kertaa. Työnnä patsas keskelle kaksi kertaa ja työnnä se lopuksi seinään kiinni saat Cylinderin. Mene nyt arkulle ja yhdistä Cylinder ja Shaft, mene nyt viemään se paikoilleen sinne mistä sait Shaftin, pistä koodi 4231 siihen. Pääset hissillä alas nyt.

Lisa 2/3

Mene ovesta ja juokse kohtaan, jossa reitti kääntyy vasempaan ja oikeaan. Odota, että Lisa tulee vasemmalta, nyt juokse nopeasti oikealle ja ovelle joka on auki, se lähempi siis. Mene paikan perälle ja työnnä laatikko hissiin ja lähetä se pois. Mene pois ja odota, että Lisa tulee näkyville ja juokse sinne mistä tulit. Mene nyt tikkaat alas ja työnnä laatikko murskaajaan. Saat Broken Flamethrowerin. Mene takaisin Lisan luo ja katso taas, että se tulee vasemmalta. Mene nyt oikealle taas ja paina vipua. Nyt juokse nopeasti alas ja pistä Broken Flamethrower nopeasti paikalleen. Mene ovesta.

Juokse läpi oudon paikan ja veden ja ota Dagger ja korurasia. Mene tikkaat ylös ja käänny vasemmalle ja mene tikkaat taas ylös. Mene arkulle. Katso korurasiaa, saat Stone Ringin. Comppaa se Metal Objectin kanssa. Ja ota se mukaasi, ota mukaasi myös Crest. Juokse hautausmaan läpi paikkaan, jossa on kaksi zombieta. Käänny aukealle alueelle.
Pistä Crest paikoilleen ja ota muut Crestit. Tarkkaile niitä, huomaat niissä napin. Paina kaikkia niitä ja pistä ne vasempaan hautaan. Saat Magnumin.

Mene nyt kartanoon takaisin ja ota toinen Metal Object seinästä johon sen pistit.
Mene nyt aulaan. Aulassa mene portaiden taakse. Huomaat oven, pistä Metal Objectit siihen. Käy arkulla ja tallenna peli. Ota mukaasi Magnum ja panoksia siihen, herbejä ja kummatkin Medalit. Mene alas ja ovesta ja mene tikkaille. Tulee video…

Lisa 3/3

Tarkoitus on työntää kivet alas. Huomaat, että niitä on joka kulmassa, eli yhteensä neljä.
Wesker präiskii Lisaa Berettalla, mutta hänestä nyt ei hirveästi ole hyötyä, tärkeintä on, että työnnät kivet mahdollisimman nopeasti alas. Voit myös välillä ampua Lisaa, mutta katso, että et ole reunalla. Kun olet saanut kivet alas, tulee video…

Mene hissillä ylös ja pistä Medalit paikoilleen ja pääset laboratorioon. Vaihda cd:tä.

Laboratorio

Mene tikkaat alas ja ota mukaasi haulikko ja panoksia. Mene ovesta ja ohita zombiet ja mene portaat alas. Käänny oikealle, mutta varo zombieta. Mene ovesta ja tietokoneelle.
Tarvitset nyt kolme koodia. Ne löydät fileistä. John, Ada ja Cell. Ovet aukeaa…

MO DISC 2/3 ja 3/3

Mene nyt yläkertaan ja ota MO DISC pöydältä oven vierestä ja toinen hyllyltä huoneesta. Mene ovesta jonka sait auki. Pistä koodi 8462 ja pääset katsomaan Richardin videon. Ota avain pöydältä. Voit myös katsoa toisen videon kankaalta. Mene sen jälkeen pois ja portaat alas. Ja käy pistämässä MO DISC kaksoisoven takana olevaan paikkaan, jossa et vielä ole ollut ja työnnä hylly pois. Mene sen jälkeen isoon oveen paikan toisessa päässä, avaa myös toinen ovi. Mene oveen (ei vasempaan).
Mene nyt suoraan seuraavaan oveen ja arkulle. Mene nyt pois ja oveen vasemmalla ja käy hakemassa Fuel Supply Capsule, mutta varo monstereita! Nyt mene takaisin portaiden luo ja katso, että sinulla on MO DISCit mukana. Mene ovesta portaiden vieressä ja mene eteenpäin ja vasempaan oveen.
Ota panokset ja tapa zombie, pistä MO DISC lukijaan ja pistä Fuel Empty Capsule viereiseen paikkaan.
Nyt kävele viemään se paikkaan, josta sen sait. Muista kävellä, jos juokset niin kuolet.
Mene ovesta ja käytä MO DISCiä lukijaan. Mene toiseen oveen ja pistä virta hissiin. Varo monstereita! Mene nyt arkulle ja tallenna. Ota mukaan Magnum ja panoksia siihen ja mene hissin luo. Seuraa video…

Tyrant

Juokse Rebeccan kanssa ovelle. Video tulee taas… Mene kauas Tyrantista ja tyhjennä Magnum siihen, kun Tyrant tippuu niin mene Rebeccan luo ja käy vapauttamassa lukko paikan takaa ja mene pois.

Videon jälkeen mene ovesta ja portaiden luo ja vasemmasta ovesta, nyt kaikki valot ovat vihreitä. Ovi aukeaa, mene portaat alas ja vapauta Jill. Menkää nyt ylös ja tallenna peli.
Ota mukaan Magnum, ammuksia siihen ja herbejä, mutta katso, että sinulla jää ainakin yksi paikka vapaaksi. Mene tikkaat ylös. Videon jälkeen juokse eteenpäin ja ota sulake (Fuse) maasta ja pistä se hissiin. Seuraa jälleen video…

Tyrant

Pistä valoraketit keskelle ja ammu ne. Brad, Rebecca ja Jill saapuu, niin kuin myös Tyrant. Ammu Tyrantia Magnumilla, mutta yritä juosta karkuun aina ennen kuin se lähtee juoksemaan sinua kohti. Varo Tyrantin iskuja, koska ne ovat todella tehokkaita nyt! Ammuskele niin kauan, kuin Brad tiputtaa Rocket Launcherin. Ammu se Tyrant pois, mutta katso, että se ei pysty väistämään panoksiasi!Etusivu