HUOMIO!
Kun GeoCities lopettaa, Bownie muuttaa TÄHÄN osoitteeseen, muuta linkkisi! Kaikki pysyy samana, ulkoasua myöten, on vain eri osoite!
Bownie on pyörinyt virtuaalimaailmassa vuoden 2006 kesästä asti. Sen aikana on vastaan tullut muutama kunnon tauko, mutta ikinä ei ole oltu aikeissa lopettaa koko hommaa. Omistaja ei ole muuttunut koko aikana. Alussa talli oli pienen pieni, asustelijoita oli noin kymmenisen hevosta. Siitä se on sitten pikku hiljaa noussut koko ajan.
Bownie sijaitsee Itä-Suomen aakeilla laakeilla. Peltoja ei tosin ole ihan vieressä, mutta metsiä sitäkin enemmän. Tallin maita ei ole kilometrejä suuntaan tai toiseen, mutta kyllä pihaan tavaraa mahtuu. Tarhoissa astelee kasvatusrotuja, eli trakehnereita ja suomipolleja. Joukossa näkyy toki muutama vuonohevonen ja quarter... Siinäpä ne taisivatkin olla. Bowniessa siis ei ole kovinkaan monta, jos yhtäkään, ponia, vaan kaikki kopsuttelijat ovat hevosenkokoisia. Kasvatteja ei tule paljoa myyntiin vaan ne koulutetaan ja otetaan kisakäyttöön. Kisakäytöllä hevosia pyritään tuomaan yhä korkeammalle tasolle.
Toimintaamme ei enää kuulu kovinkaan paljoa hoitajat. Muutama otetaan, mutta sitten täytyy olla sitä ahkeruutta selvästi. Ratsastustunnit eivät jatkossakaan toimintaan kuulu, mutta kokeneet ratsastajat, jotka tähtäävät kunnolla kisauralle, pääsevät harjoittelemaan hevosillamme. Eli lähinnä valmennustyyppistä 'tuntia' on. Pääosin kuitenkin treenaamme itse hevosemme. Tilaa tallissa kisahevosille on 25 paikkaa, ja ne pyritään pitämään täynnä koko ajan.


Zana (VRL-7644,TUR)


TAPAHTUMIA


10.7.2009 KRJ kisat>Yhteistyössä Clifword ja Adina
>Eläinlääkärimme Hevosklinikka Skötä
>Lue myös tallikirjaa
Ilmainen www-laskuri

©
jenni , eternity world
© valleluva breeding, hippola
muokkaus zana
1