Tallirinki Yellowrose
Etusivu - Mukana - Koodi - Säännöt - Kriteerit - Liity / Vieraskirja

Tervetuloa Tallirinki Yellowroseen!
Yellowrose on perustettu 19.12.03, tarkoituksenaan saada tallit ystävystymään toisiinsa ringin kiertämisen ansiosta, sekä tietysti kerätä monia virtuaalitalleja yhteen. Rinkiläisiä otetaankin rajaton määrä, mutta jaan heidät kymmenen tallin ryhmiin. Rinkiläiset sitten kiertävät sitä ryhmää johon kuuluvat. Jotta he eivät kuitenkaan pitkästyisi sekoitetaan ryhmät aina välillä uusien ystävyyssuhteiden luomiseksi :)

Yellowrosehan on siis tallirinki, minkäänlaisille kenneleille, hoitoloille ym. ei ole sijaa ringissä. Sen sijaan erilaiset tallit (yksityistallit, siittolat, ratsastuskoulut, monitoimitallit...) ovat enemmän kuin tervetulleita Tallirinki Yellowroseen.

Jos olet halukas liittymään, niin lue säännöt ja kriteerit. Sitten vain odotat vastaustani, jonka saannissa ei ainakaan yleensä kestä kauaa. Kun olet vastauksen saanut, lisäät linkin tallillesi ja alat kiertelemään omaa ryhmääsi.

Mikäli kysyttävää tulee, niin sitä voi pistää tuonne liittymiskirjaan yksityisellä. Muista kuitenkin pistaa sähköpostiosoitteesi mukaan, sillä vastaan tulleisiin kysymyksiin vain ja ainoastaan maililla.

- Mandy
1